Lechenie.bg - За един по-здравословен свят!
В този крем със сигурност има куркума, която както знаем, има противовъзпалителен ефект.
Цитат на: Yordan Ignatov в Август 26, 2015, 10:28:21 pmКуркумата мисля, че може да се използва за тази цел, тъй като в Индия на всичко куркума слагат. ДА! И къри и седем сорта пипер. Пиперът ще свърши работа, да знаеш.
Куркумата мисля, че може да се използва за тази цел, тъй като в Индия на всичко куркума слагат.
Има, доколкото четох по медиите бил огромен хит в Индия, страшно вървежен.
Но съдържа бадеми, сок от нар и алое - невероятни съставки и златният прах карат девствената ципа да се регенерира, ако се сложи и куркума процесът се ускорява.
Толкова глупости изчетох в тази тема, толкова имена на подправки научих, че мисля, че е време да си поспя, че се претоварих от безполезна информация...
Цитат на: dampe в Август 27, 2015, 11:02:43 pmТолкова глупости изчетох в тази тема, толкова имена на подправки научих, че мисля, че е време да си поспя, че се претоварих от безполезна информация... Много пък си извисен, нещо.Тук се обсъждат толкова важни проблеми, а ти се държиш високомерно.
Цитат на: Nani в Август 27, 2015, 11:10:37 pmЦитат на: dampe в Август 27, 2015, 11:02:43 pmТолкова глупости изчетох в тази тема, толкова имена на подправки научих, че мисля, че е време да си поспя, че се претоварих от безполезна информация... Много пък си извисен, нещо.Тук се обсъждат толкова важни проблеми, а ти се държиш високомерно.Обсъждането на подправки е под нивото ми!
Аз действително съм чувал, че куркумата има стягащ ефект, а може би и регенериращ и затова да се използва за възстановяване на девствеността.
Цитат на: Yordan Ignatov в Август 28, 2015, 01:34:53 pmАз действително съм чувал, че куркумата има стягащ ефект, а може би и регенериращ и затова да се използва за възстановяване на девствеността.Ти май не знаеш как се отнема девственост и за това не може да си представиш варианта за връщане