Lechenie.bg - За един по-здравословен свят!
Цитат на: kalpazanka в Септември 07, 2015, 11:24:40 pmЦитат на: ivan_ivanov в Септември 07, 2015, 05:57:41 pmИ мъжете сме хора все пак, не може да работим по 16 часа, за да си позволим семейство да имаме и да се мислим за успешни, това е абсурд.Не е необходимо да имаш много пари, за да имаш семейство.На парите разчитат основно тези, които нямат други качества или не търсят такива в жените.Да е .. за кво да съм в с тоя прошляк дет няма и 2 лева в джоба като може с онзи с х5цата кво кат е тъп?
Цитат на: ivan_ivanov в Септември 07, 2015, 05:57:41 pmИ мъжете сме хора все пак, не може да работим по 16 часа, за да си позволим семейство да имаме и да се мислим за успешни, това е абсурд.Не е необходимо да имаш много пари, за да имаш семейство.На парите разчитат основно тези, които нямат други качества или не търсят такива в жените.
И мъжете сме хора все пак, не може да работим по 16 часа, за да си позволим семейство да имаме и да се мислим за успешни, това е абсурд.
Най-точно казано, хубаво е всичко да е с мярка и човек да не изпада в крайности. И все пак ако един мъж няма пари да се отдели от семейството си коя жена ще иска да създаде семейство? Няма ли тя да се тревожи, че той няма да може да се грижи за децата си? Доста такива случаи има...
Не е необходимо да имаш много пари, за да имаш семейство.На парите разчитат основно тези, които нямат други качества или не търсят такива в жените.
Иии едни сандалки от мола
Понеже не съм богат, до сега съм попадал само на свестни хора .
Що се отнася до раждането на деца, добре е да се планира, но и не чак толкова, защото бъдещето може да ти поднесе всякакви изненади. И днес да си богат, а утре със запорирани сметки и неразполагащ с никакви пари.
Цитат на: brian_888 в Септември 10, 2015, 07:55:37 pmПонеже не съм богат, до сега съм попадал само на свестни хора .За това говоря! Не може да налиташ на гнилите ябълки и после да питаш: Защо всички ябълки са гнили?
Цитат на: kalpazanka в Септември 10, 2015, 10:59:43 pmЦитат на: brian_888 в Септември 10, 2015, 07:55:37 pmПонеже не съм богат, до сега съм попадал само на свестни хора .За това говоря! Не може да налиташ на гнилите ябълки и после да питаш: Защо всички ябълки са гнили?Доста мъже сами съ търсят някоя празна опаковка, а после с оплакват, че нямала нищо в главата и нямала ценности. Ми тя ако има ценности ще се хване ли с него заради хубавата му кола да речем?
Аз живея във втория по големина град у нас и там доходите са доста по-ниски и от средното образование съм с едно и също гадже, пък тогава не работех и нямах пари, сега е малко по-добре, но тя никога не ми е натяквала, че съм беден.