Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - mimoza

Страници: [1]
1
Моя личен лекар е под всякаква критика. Почти всеки път, в който отида с някакви оплаквания минавам само с платежна такса и успокоението, че проблема ми "ще се оправи от само себе си". За това и спрях да ходя на личен лекар и докато мога, ще го отбягвам. Има и кадърни специалисти, но повечето са пълни иди*ти и не знаят защо са сложени там.

2
Бях 2 месеца на електронна цигара и не видях разлика, за това се върнах пак на стандартните. Единственото, което забелязах, беше, че електронната ми излезна малко по-скъпа от стандартните и това е единствената причина да се откажа от нея.

3
Всеки мъж,който е ходил в казармата си знае кръвната група.  :)
Или всеки, който е дарявал кръв.  ;)
Моята е 0+ (нулева положителна). Една от най-разпространените.

4
Мен ме хвана "лека" настинка преди около 2 седмици. Лека, лека, колко да е лека, 39 градуса температура...  ;D Но освен стандартнита хрема, кашлица и прилошаване, с други трудности не се сблъсках през това боледуване. Моя съвет е да ядете повече плодове, както и аз започнах да правя.

5
За. Тази забрана не е попречила на никого да пуши, само ни карат да се криеме като деца и да се лъжем, че не пушим. Ако не друго, тази забрана влияе зле на бизнеса, така че ако правителството не иска икономиката да страда, трябва да премахне тази забрана.

Аз искам да дишам чист и приятен въздух на обществените места.
То пък защото въздуха е толкова чист и приятен...

Страници: [1]