Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - angel1235

Страници: [1] 2 3 ... 5
1
Пигментацията се получава в резултат на неравномерно производство на пигмента меланин в кожата. Дължи се на дългото излагане на вредните слънчеви лъчи , на хронично възпалителни процеси , инфекциозни и паразитни заболявания ,хормонални проблеми , нарушаване дейността на жлезите с вътрешна секреция . Как сте се справили с проблема вие или някои ваш познат пишете тук . :-)

2
Чувал съм , че отварата от коприва помагала и заздравявала косата. Сварявате коприва с корените и изполаквайте косата с отварата 2-3 пъти седмично .

3
Има и друг начин за лечение на акне и проблемна кожа като се прилага лазерно лечение  което е безопасно  И най-вече излекува анкето по -бързо от другите традиционни методи.

4
Майка ми беше купила един голям шампоан против пърхот с боров катран и помогна . На шишето пишеше да се нанесе на мокра коса да се масажира нежно до пяна и да постоиш така 5 мин , и после изплакваш косата. Действа не само против пътното но и  срещу екземи .

5
 Има жени които търсят богати мъже заради парите им , но има и такива които създават семейство с мъже които нямат някакви големи доходи . Неможе да слагаме всички жени под един общ знаменател има жени които търсят парите и се женят само заради парите  , но за други това не е на първо място нито най-важното.

6
Аз Не искам забраната да пада  , по добре е като е в сила . Не съм пушач , но Не обичам някои до мен да пуши . :-)

7
Според мен нивото на здравната култура на българина е ниска. Както споменавате по-нагоре някои хора до последно мислят ,че са болни от едно , а то се оказва друго .

8
Не вярвам много аз на проучвания и статистики ,но хората може да Не ходят  при лекарите понеже самите те вече знаят това което ще им каже доктора.:-)

9
Не мисля , че повишението ще е толкова високо на нездравословните храни. Освен това предполага , че няма да откажат голяма част от хората които ги купуват.:-)

10
Благодаря за информацията  , никога нямаше дасе сетя да търся кои са 10 най-добри здравни системи. :-)

11
Аз не Бих взимал такива добавки за отслабване . Бавно и мачително ще отслабват или ще си остана дебел . :-)

12
Аз съм против компютърните игри. Има толкова по-интересни, забавни и полезни неща от тях.ще стане на 16 и повече години и ще цъка игрички вместо да иде навънка с някое момиче или ако е тя с някое момче.

13
Може би са имали предвид ,ако пиеш хапчетата си с сок от грейпфрут тогава може да не се съчетават .

14
Наистина иди си при личния стоматолог ,ако нямаш тогава въобще при някой стоматолог. Той ще прати за снимка на дадена област от зъбите така нататък. :-)

15
По добре иди на лекар Не Мисля , че това е от цигарите , а дори да е поне ще знаеш дали е временно или не . Иди на лекар .

Страници: [1] 2 3 ... 5