Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - koketna31

Страници: [1] 2 3
1
Аз нямах никакви проблеми с тях докато не забременях. Сега една година по-късно се мъча с какво ли не да ги позалича, но няма ефект. Още докато бях бременна се мазах с какво ли не. Кремове, правих си и аз разни мазила с кафе, сода и зехтин и всякакви чудеса, но нищо не ми помогна за жалост. Един път появят ли се и край!

2
На мен ми помага само ментолов спирт. При липса на такъв използвам ракия, но не е много ефективно средство за облекчаване на сърбежа.

3
Аз пък пия Витаслим и съм много доволна. За мен те са най-добрите добавки и определено има ефект от приема им!

4
https://lechenie.bg/55-syveta-otslabvane Тази статия определено е доста полезна. Аз правя повечето неща от нея и с времето се вижда и резултата.

5
Имам голям проблем с мъжът ми и неговата практика да се самолекува. Това за мен е пълен абсурд! Да беше станал лекар нямаше да има никакъв проблем, ама като започне да се пише на по-голям разбирач и да си предписва сам лекарства става страшно  >:(
Аз не рискувам. На менени съм че има хора за всичко и лекарите са за това- да лекуват! Разбира се трябва да се вземе в предвид влошаване качеството на услугата и за по-сериозни проблеми е нужно да се вземат поне 2-3 различни мения.

6
Обичам да ям месо още от малка. В къщи ме наричаха месарка. Не виждам нищо лошо в яденето на месо, но това не означава, че трябва да се прекалява с него. Необходимо е да има баланс в консумираните храни! Хората преди са били по-здрави от нас по ред причини и една от тях е спазването на постите. Лишението от месо за определен период от време изчиства организма и му повлиява много добре!

7
Всяка майка, която е против кърменето живее в голям заблуда. Няма нищо по-естествено и нормално от това жената за кърми своето дете. Тея гърди за това са и дадени! Да не говорим, че е доказано как това повлиява благоприятно на развитието на децата. Имунната им система е много по-силна и те самите са по-здрави и се развиват много по-добре от захранваните пеленачета с хумана.

8
Аз съм твърдо за активния спорт при подрастващите. Първо ги развива чисто физически, второ ги предпазва от така зачестилите случай на затлъстяване при малки деца и трето ги формира като дисциплинирани, последователни личности.
Имам малко дете, което като стане на 6г ще го насоча към някакъв спорт. Дори си мисля, че е добре да се опитат различни неща.

9
За жалост не ми остава време да ходя на фитнес вече. След като родих се изпари цялото време, което отделях за спорт. За да се вкарам по-бързо във форма си взех една швейцарска топка в къщи и на нея си правя упражнения. До там се простират за сега възможностите ми.

10
Прословутото Хашимото е една от болестите на Щитовидната жлеза. Аз имам такова и е доста неприятно, а най-лошото е, че е неизлечимо :(
Характеризира се с постоянна умора, резки промени на настроенията, рязко качване на тегло и много трудно възвръщане на килограмите, сърцебиене и редица още "приятни" симптоми.
Всяка сутрин пия по 50мг Л-тироксин(хормон), за да се чувствам що годе добре. Дано да се намери някакво решение с алтернативни методи, че изобщо не ми харесва идеята да си пия тези хапченца до края на живота си. Все още го търся това решение. Ако някой има информация моля споделяйте.

11
Преди много години, още в пубертета, бях се изплашила и отидох на лекар. Напипах някакви бучки в гърдата си и се филмирах, че са някакви кисти. За мое щастие се оказа нещо съвсем различно - мастопатия, което е натрупване на мастни клетки около млечните жлези. От тогава не съм ходила, но е добре поне на 2 години да се прави такава профилактика, ако на пръв поглед няма проблеми.

12
Нямам никакви проблеми. Аз съм от онези късметлийки, който не усещат как ида и протича менструалния цикъл. За прословутата изнервеност преди това, мисля че също нямам проблеми, но за това е по-добре да питам мъжът си  ;D

13
За мое щастие не съм се боледувала от 2 години вече. Интересното е, че единствената промяна, която направих в хранителния си режим е да се храня по 3 пъти на ден и да пия чай почти всяка сутрин. Очевидно си дава своите резултати. Хранете се редовно!

14
Нямам нищо против уголемяването на бюста! Стига това да е добре премислено решение от една зряла жена. Аз самата обмислям да си направя корекция, но мисля да изчакам няколко години още. В никакъв случай не съм съгласна "вчерашни пикли" да си слагат силикон. Пълен абсурд е тази нова мода!

15
Абсолютно съм за такава ваксина. Хипатит Б е опасно забляване!

Страници: [1] 2 3