Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Francheska

Страници: [1]
1
Това съм го минала. Ужасно е! На мен ми помогна правилната литература и настройка към живота, но изкарах няколко месеца така, като два от тях на антидепресанти, които после трудно се спират.
Моят съвет е да не опирате до медикаменти, каквото и да препоръчват лекарите. Намерете си добра терапия, но не прибягвайте до химикали.
Силна психика и малко валерианче (нали е на билкова основа ) и всико е ток и жица!

Да но тези които нямат силна психика, могат да се възползват от горепосочените 10 съвета!
Аз като човек с редовни панически атаки мога да кажа, че това което е посочил Maji92 е много вярно и препоръчвам на всеки да пробва!

2
Ако всичките вземат пример на моето семейство то те ще избягат и няма да се върнат никога повече да работят за Българската здравна система

3
Аз като млада и подрастваща жена мога да ви кажа, че нямам  проблеми с психичното здраве и играя главно шутъри и игри свързани с агресия!

4
Има живот много ясно!
От къде си мислите, че някой хора са добри в определено нещо от млади и това им идва от вътре, а други просто не стават в нищо. Това са " новите души " който не са се прераждали и нямат толкова много опит с нищо!

5
Любов и секс / Re: Табу в секса
« -: Септември 07, 2015, 06:52:49 pm »
Това може да доведе до възпаление ... Аз по принцип слагам съвсем малко дезодорант върху дънките .

Че тя дънките ти ли ще " целува " ?
Един съвет от мен като жена:
Ако сте си в къщи, а ситуацията не е от най-хубавите ( не мирише на розички ) го помолете учтиво да го " измие ", вярвайте ми той ще се съгласи с вас и следващият път когато си иска ще го направи сам преди да ви занимава!

Страници: [1]