Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - sofinceto

Страници: 1 ... 3 4 [5]
61
Твърдо против!
Най-добре си е в частната болница където си те гледат като писано яйце защото си плащаш и хората си знаят работата + това получават заплати с които могат да живеят, а не на държавно където 1 прост продавач взима повече от тях, всички ги мачкат и никой е е оценен!

62
Аз лично все нямам време, но като цяло хората в България(а тя не е само София) просто нямат пари за лекарства, та и да се разболеят от някоя по-лека болест като настинка например, предпочитат да я изкарат на крак.
Е да ама една настинка знаеш ли колко бързо се превръща в една бронхо плевмноя и место 10 левченца за обикновени лекарства отиваме на ХХХ, че ако е по-тежко и болница и така. Пък и нещо хронично може да ти остане та " За здраве трябва винаги да има време "

63
Да точно господари на ефира направиха този случай... за Тетевен става на въпрос. Та тази арогантна патка кво правила и тя не знае и накрая момичето си загубило детето и това не е бил 1вият и такъв случай ... още една причина да не раждаш!

64
Не всяка жена има нужда да ражда деца. Да, малко са, но ги има, а вие гледат на жената, като на инкубатор - на развъдник за хора.
Според мен е върховна глупст жената да се ожени за ученическата си любов и да започне да ражда, обикаляйки печката. Жената е личност и трябва да се докаже, като такава, затова децата трябва да останат на втори план. Деца раждат и циганките, люпейки семки, но успешна кариера може да направи само умната жена. Умната жена не бърза да се затвори вкъщи и световната тенденция показва, че жената поумнява. Това ви дразни, нали... братя мюсюлмани? ;)

п.с. Отново, българката се справя чудесно и в кухнята и в офиса. Българският мъж се прибира от работа и се пльосва на дивана, докато жената хвърля торбите с покупки и започва да хвърчи из къщата, да приготвя вечеря, да пише домашни с децата, да мие съдове... а после няма да е зле да извърти и една свирка на господаря на вселената. Айде, бе!

Ах мила ... това, че ти не желаеш да си стоиш в къщи или да раждаш деца си е твое решение и не виждам как другите съфорумци са против с това, а те просто си казват мнението. Всяка една от нас си решава какво да прави със себе си и какво да прави с живота си :)

Страници: 1 ... 3 4 [5]