Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - herkules 3

Страници: 1 [2] 3 4 5
16
Здрасти Миме, и за много години! Извинявай за закъснелия отговор, но ситуацията бе такава, че нямах достатъчно време. Time is money. Права си! Годината вече се смени, но мнението ми си е все същото. Жената трябва да е до печката, че има и много по-лошо. А, то по лошото вече започна да става. Вярно е, че работата отдавна е изпусната, но няма непоправими или невъзможни неща, а тепърва нещата започват да се променят. Всяко зло за добро казват старите хора, а колелото на историята ще се върти напред, като се извлече поука от настоящето, което ще е минало след време. На мъжете трябва да им е за урок, допускането на жени в управлението и изобщо даване правото им на глас. Така че еволюцията няма да спре и жените ще бъдат сложени на място. Това в Кьолн е само началото. Мама Меркел се оплете като пиле в калчища и сега няма как да се измъкне, а и това им е за наказание на германците и европейците, друг път да не избират жена за мъжка работа, защото жените освен за разплод за друго не стават, а еманципираните и за това вече не стават ;D Сега брадатите мъже-чужденци ще покажат на жените какви са им правата. :D По закон имат право да учат бойни изкуства като мъжете и да ходят на курсове по самоотбрана. Но много важно е да научат едно ново бойно изкуство. Казва се "бягай бързо"! ;D Пък и нали вече физическата сила на мъжете не била от значение. ;D Е, това е следствие от феминизма. Сега вече жените наистина ще станат равни, а някои по упорити феминистки със сигурност ще станат направо водоравни. Мъжете които идват в Европа си имат друга култура. Там от където идват, жените струват по-малко от две кози, но тук при нас в Европа кози не се срещат под път и над път, така че жените и толкова не струват за чужденците. ;D Сега мъжете ще наблюдават унижението на жените със скрито задоволство и няма да се намесват, а феми органицациите ще организират женски доброволчески групи от жени-каратистки, за борба с брадатите мъже-чужденци, и за защита на женския пол, понеже мъжкият не желае да ги защитава, тъй като половете са равноправни и равнопоставени, и жените имат право сами да се защитават ;D ;D ;D
http://www.front.bg/world/europe/unizjavat-evropejskite-jeni-a-myjete-mylchat-video2

Как беше новата сентенция за съществуване? Оцелявал не най-силния, а най адаптивния. ;D ;D Сега жените ще трябва да се адаптират към новите условия, които чужденците ще поставят, тъй като чужденците вече са се адаптирали в новата обстановка. ;D

Цитат
По казуса Картофски: Тук не става дума за свобода на словото, а именно, както си го казал - за свободата на начина, по който се изрязаваш. Има значение дали ще кажеш ''вали сняг'' и дали ще кажеш ''Вали сняг да ти е..... майката'', нали? Та така и Картофски - едно е да изразяваш някаква политическа/социална позиция, друго е да обсъждаш физиологията на опонента, коментирайки менструалния му цикъл. Аз не намирам това за сексистко, а само за ниско и просташко, така че глобата му е тамън и той го знае. Картофски мълчи, не защото е слаб или всеопрощаващ, а защото знае, че се е изложил и всяко по-нататъшно обсъждане на неговата излагация е нежелателна. Пък и бълха ги ухапала родните платени журналисти с 600 лева глоба.;)


Е то тогава каква е разликата? И какво значение има начина на изразяване? Говорим за свободата на словото, а не за начина на изразяване. И когато това се отнася за конкретна постъпка, точно начина на изразяване е важен за да се подчертае смисъла на казаното. Едно е да кажеш "вали сняг" с радост и възхищение, а друго е да кажеш "вали сняг да ти е** майката" на някой, който не си е свършил работата, примерно с почистването на пътя, и са се случили много птп-та. Така че "Картовски" много правилно се е изразил към опонента с менструален цикъл, а всеки интелигентен човек знае, че този цикъл смърди ужасно, и е гадно и гнусно нещо, а мястото на опонента не е там, където се намира в момента! ;D А, излагацията не е на "Картовски, а на простащината на мъжете управляващи държавата, които оставят безнаказани действията на феми-организации или женски НПО-та. За това Идването на чужденците в Европа е нормалното противодействие, на неправилното влияние и женска власт в света. Няма безплатен обяд. Безплатно е само сиренцето в капана за мишки, в който днешните наши управници доброволно влизат, заради лакомията си и личното си облагодетелстване.

Цитат
Пак говориш за масово насилие над жените и пак ме принуждаваш да ти опонирам по този въпрос. Насилието над жени от страна на техните половинки е драстично намалено, в сравнение с преди около 20-30 години. Такова вече могат да си позволят само поданиците на дивашки племена, каквито са мюсюлманите и някои изостанали балканци.
    Истината е, мили ми Херку, че мъж, който си позволява да извърши физическо насилие над жена не е никаъв мъж, а гол охлюв, който не може да се докаже, като личност в нито една сфера от живота. Няма женско престъпление, което да оправдае един мъж да пребие жена, освен ако не се касае за самозащита, но жените обикновено си служим с други средства, за да тероризираме мъжете - цупене, мърморене, натякване, дуднене, сарказъм, но не и физическо насилие. :)

Ами Миме не аз говоря за масовото насилие над жените, а фактите. Ако го нямаше в такъв голям размер, многократно по-голям от колкото в миналото, нямаше все за това да тръбят всички медии. Нищо не е намалено в сравнение с патриархата а напротив. Говори се вече за насилието над жените като феномена на 21 век.

http://frognews.bg/news_97958/Evrodeputatat-M-Gabriel-Jenite-gi-biiat-i-u-nas-i-v-Evropa/

малка извадка:
"Ако трябва да направя резюме със сигурност, България като член на ЕС е страна, в която имаме нужда да говорим по темата, за да можем да направим стъпка напред към изкореняването на този изключително непоносим, като съществуване, феномен в 21 век”, добави Мария Габриел." ;)

Това насилие над жените е монопол на чужденците-мюсюлмани, а ние , мъжете в хр. свят го прилагахме, като наказателна мярка срещу женското безразсъдство и наглост на феминизма. Не може мъж да е подчинен на жена, а винаги ще е обратното. Докато това не се проумее веднъж за винаги, насилието ще продължава да нараства, и може да надхвърли над 90% върху жените. Самата женска мисъл за равенство и равнопоставеност с мъжете е престъпление срещу природата, което бива наказвано както виждаш от мъжете, и не е въпрос на това дали мъжете си го позволяват, а е тяхно задължение. И да! Геройство си е да пребиеш жена, позволила си да позори мъжкия облик, при тези извратени феми-закони, целящи унижението на мъжкия пол. И по добре мъжът да е гол "охлюв", който да отстоява мъжката природа, отколкото да е спарушена, вмирисана и гнила мида, която да приглася на други гнусни миди и да позволява съществуването на тази смрад. ;D А, цупене, мърморене, натякване, дуднене, сарказъм и всички женски простотии са много лесно озаптявани, с много ефикасно лекарство, използвано от мъжете. По нашия мачовски (ориенталски) край си имаме поговорка: " На руска кола вратата и на жена устата само с удар се затварят"! ;D А сега както се вижда, а и статистиката го сочи, този  метод (лекарство) се е възприел като много ефикасен срещу феминизма. При мюсюлманите това е нормална профилактика, и за това са имунизирани срещу феминизъм. И при нас нещата ще се оправят ако оцелеем. Както казваш, колелото на историята се върти напред. ;D

Монасите от Атон са уникални с общността си, а и природата е с тях, без значение какво мислят феминистките за тях. Педофилия и педерасщина са насърчавани в западните демокрации, и дори вече узаконени от неолиберастите, заедно с всякакви извратении, една от които е и феминизмът.

Цитат
Радвам се, че по празниците си бил обгрижван и най-вече нахранен. Това те е накарало да се почувстваш царя на блатото, а един мъж е най-великодушен и приятен за общуване, когато си мисли, че той командва парада. :)


Така си е! Бях си царя, а може би и султана на харема, а падишаха ме е удостоил с благоволението си. Хей Миме! Ти да не си ясновидка? Не само че се подхлъзнах, ами паднах и се пребих на еден леден участък пред минимаркета! Бях купил банани, портокали, ананас и литър олио (слънчогледово масло). Всичко това изхвърча и се разпиля по земята и всички хлапетии на растояние около 30 м. ми се смяха. Минаващите на близо не посмяха да ми се смеят, но по лицата им си личеше, че ги напушваше смях, но ги беше страх, че като стана може да ги набия. >:( Още ме болят някои задни части от тялото ми. :'(
Може ли един танц приятелко, не съм толкова лош, колкото си мислиш че съм!!!
https://www.youtube.com/watch?v=lCIy_uVre4E
Хайде приятен ден и до скоро!

17
Здрасти Миме, и за много години! Добре че са тези празници, че да се разсея малко и да се разтоваря психически. За това пък еденьето си остава най-голямото удоволствие след секса. А жените са длъжни да го осигурят в най-различни видове. За това са подчинени на мъжете, и в такива моменти трябва да се доказват в кухнята зад печката, иначе ще последват наказания. У дома три жени ми шетаха и се чувствах като "бей". Доста май прекалих с еденьето ама няма страшно. Само след няколко дни, и всичко ще тръгне по старому.

Цитат
Съгласна съм с теб, че няма как да има пълно равноправие между хората, но нека поне няма глупави забрани и заповеди. Дребните ограничения се търпят до известна степен, но стигне ли се до лишаване от елементрани права - революцията е неизбежна и така трябва да бъде. Ти говориш за нещо много различно - споделянето на мнение, когато то съдържа обиди и безпочвени нападки е нормално да бъде наказвано и Картоф-ски го е отнесъл много леко, ако питаш мен. Едно е да изразяваш смислена позиция, друго е да използваш просташки тон, с който да се направиш на оригинален... Знам, че няма да се съгласиш, но това е положението.

Какво според теб означава "елементарни права"? И, може ли по-слабият пол да направи революция, ако по-силният се консолидира и смаже революцията още в зародиш? Споделянето на мнения, които не се харесват на някого, винаги могат да се изтълкуват като обиди и нападки, а забраната им пък от своя страна противоречи на ПРАВОТО на мнения и гласност. Това означава че няма свобода на изразяване и винаги можеш да попаднеш под ударите на закона, което е парадоксално в западните демокрации и често води до физическа саморазправа с налагащите законова справедливост, и раздаващи правосъдие, гаврещи се с осъдените. Никой до сега не е победил системата, за това всички (освен облагодетелстваните) се борят да я променят, и никога не успяват. Това в същност е положението. "Картов-ски" както го наричаш е жертва на системата, но явно не е борбена личност, щом не си е отмъстил, защото отмъщението е в основата на удоволствието, съпътстващо човечеството и до днес. Който се чувства онеправдан от системата, намира начин да раздаде собствено правосъдие, като използва слабостите и като оръжие. Можеше след като го глобиха 600 лв. да прежали още 100 или 200 и да плати чрез подставено лице на няколко малолетни циганчета, които да причакат адвокатката от БХК и да я пребият, или да и извадят едното око с прашки, а после да избягат. ;D Дори и да ги хванат, като малолетни нищо няма да им направят. А ако процедурата се повтори няколко пъти, тогава от БХК ще се замислят, когато раздават наказания, унижаващи по-силния пол. ;D

Монасите от Атон за теб може да са извратени, но мъжете които са ходили там и са видели живота им, докосвайки се до живата природа остават възхитени. Там няма деца за перверзии, а обитателите на това място имат доста занимания, които ангажират мозъка им. Нагонът за който говориш остава потиснат и не присъства в приоритетите им, като желание или необходимост. По твоите убеждения ще излезе, че висши духовници като Далай Лама също са первезници. По скоро первезно е мисленето в модерния 21 век, където с гнусотията си феминизма има претенции следващият папа и следващият Далай Лама да са задължително жени. Ако мъжете не се осъзнаят и не вземат мерки, то тогава светът какъвто го познаваме ще загине и ислямът ще се възцари по цялата земя, защото единствено той има правилно отношение и подход към женския пол. Феминистката перверзия продължава въпреки насилието над жените- феноменът на 21 век. Бият ги , колят ги, и те пак си държат на своята женска простотия. Равни били и толкоз. :o  Равни ама друг път! ;D Ще станат равни, когато цъфнат налъмите, или когато се преродят в мъже. ;D  В президентските избори на САЩ отново участва Хилари. Такава женска наглост рядко се среща. На миналите избори я отсвириха, а тя пак се натиска. Край няма женското дебелоочие. :o От двете злини (жена или черен), американците предпочетоха по-малката. Сега тая пак драпа за президентския пост. :o Ние като подчинена държава, ще трябва да играем по свирката на ЕС и също да изберем (сложим) жена за президент. Надявам се в скоро време пирамидата ЕС да се разпадне и да се сложи край с женските лигавщини и жените да бъдат дееманципирани, а на мъжете да им е като обица на ухото. Никога повече да не дават право да глас на женския пол. Впрочем ислямизацията на Европа вече е започнала, а в Германия мъже-мюсюлмани бият, изнасилват и колят германки, на които мъжете им вече отказват физически да ги защитават, и оставят съдбата им в ръцете на феми-законите. Сега ще се разбере кой е крив и кой е прав, а шериатската полиция в Германия е вече факт. Ще се види най после, какви са им в действителност правата на жените. Аз не се притеснявам за моите дъщери, защото те си знаят мястото, и никога няма да се слагат наравно с мъжете, което ще ги погуби, а ще си останат жени, които мъжете винаги ще защитават.

Ти сега да не вземеш да се обидиш? Аз теб си те обичам такава каквато си, и ми е много приятно да си спорим и обсъждаме нещата, като всеки защитава тезата си както може. Ние с теб не можем да променим случващото се, а само да екстраполираме (предполагаме) какво би могло да се случи, и понеже настроението е още новогодишно, първият работен ден ще мине като празничен. До скоро Миме и приятен ден!
https://www.youtube.com/watch?v=_YCDAKQQ6Mg 

18
Цитат
Виж какво видях, сърфирайки бързо из фейсбука, Херку: https://www.facebook.com/241339166009078/photos/a.241381129338215.1073741829.241339166009078/399254430217550/?type=3&theater

Ти сигурно ще му се зарадваш, но за мен това си е тъжно, откъдето и да го погледнеш.

Здрасти Миме! Защо да е тъжно? Дори е весело, а е и правилно, от където и да го погледнеш. Безбрачието и свободолюбието на някои жени (обикновено феминистките) си е за тяхна сметка. Аз харесвам фантастика, но това не съм го гледал, а и рядко ми остава време.

Цитат
мили ми приятелю - свят с ограничения, задължения и забрани не е нормален свят. Аз съм за пълна свобода и равноправие и ще се боря за това, докато дишам! :)

Ех приятелко!!! Ако аз обичам фантастиката, ти обичаш фантазиите. Кога, и къде е имало пълна свобода и равноправие? Това си е чиста утопия. Пълна илюзия, която няма как да стане на практика. Зависимостта на хора и всичко живо от нещо си, е основен фактор за съществуването на биологичния свят. На този принцип се градят йерархиите и управлението на живота. Задълженията и забраните за хората са формирани при създаването на гражданските закони, които сами по себе си са насилствено ограничение на свободата, а правата са си доста относително понятие. Ето ти пример! Аз имам право да говоря за това, че не желая женско управление, но не мога да се афиширам и да го изразя публично, защото ще ме обявят за сексист и ще измислят предлог за обида, за да се предприеме наказателно преследване към мен, а ако пострадам от това, аз ще трябва да отмъщавам на виновните за злодеянието и ще съм на принципа "зъб за чене" и "око за две". Карбовски е пресен пример за това. Изразявайки уж свободно мнението си, го глобиха с 600 лв. Явно е доста благороден човек, щом остави ненаказани виновните за тази свинщина. Тези от БХК не са безсмъртни, и въобще не са недосегаеми, както и никой жив човек на света. Та като става въпрос за свобода и ограничения, има ли всеки право на мнение което да изразява публично, или няма според теб? Защото тълкуването на различните мнения може да е много различно, и да бъде взето за обида или клевета от някой, който е решил да се прави на интересен.

Цитат
Монасите на Атон са педали - всички до един, така че не ми ги давай за пример. :) Не съм хомофоб, но мразя когато най-покварените се правят на светци.

Тук много грешиш Миме. Нямаш представа колко интелигентни и образовани хора са. Имах възможността да разговарям с един монах от руския манастир. Изуми ме с познанията си по физика, а философията му за изграждането и съществуването на света е уникална. Изобщо не ги виждам да са покварени. По скоро са дали обет за сексуално въздържание, а сигурно голям процент от тях са асексуални. Нямат нищо общо с педалите, или със сексуалните дисфункции.  Има четири вида мъже относно сексуални възможности.

1. искат и могат
2. искат но не могат
3. не искат, но могат
4. нито искат, нито могат

Според теб от кой вид са монасите от Атон?

Цитат
Ползвай жената внимателно - все пак не е за еднократна употреба! :)

Аааа.... в никакъм случай. Тя си ми е за многократна употреба, а за еднократна си има други жени, но и рисковият фактор е на лице. Нали ти обясних? У дома има и опасни инструменти от кухненското оборудване, като дъски за месо. ;D ;D

Цитат
Цитат на: ivan_ivanov в Декември 18, 2015, 09:35:08 pm

    Какви са тези тиради - тук в тази тема.  :D

Сериозни дебати се водят тук г-н Иванов. ;)

Така си е Миме! Дебатите в тази тема са си доста сериозни. Нека да попитаме г-н Иванов, какво мисли по темата? И да даде смислен коментар, щом смята нашия дебат за празнословие.

Весели празници Миме. Специален поздрав за теб, все едно с ВИГ го изпълняваме!
https://www.youtube.com/watch?v=StkLTXIhUYI

19
Хах!!! Миме! Пак ме изпревари и ме изненада. Виждаш ли как се отнасят с жените си хората по света? А, ние християнските мъже, колко сме благородни само и разрешихме толкова много волности на жените, и те взеха че се качиха на главите ни, и най-нагло се разпореждат с физическата ни сила и ум! Тъкмо мислех днес да ти посоча тази случка с жената и целунатата камила, и ти ме изпревари. И, забележи!? Искат да я изгонят защото не ражда момче, а камилата е само предлог. При нас може да мислим, че това е държава с дивашки порядки, а те мислят за нас че сме простаци, щом сме разрешили на жените да командват мъже. И, с това са съгласни и жените им. ;D

Цитат
Добре сме си ние, щом жените настъпват яко във властта. Друг е въпросът, че ги слагат на поста на партиен принцип, а не според тяхната компетентност, но то е така и с мъжете министри, като се замислиш
[/b]

Някога се следваше линията на партията, която беше една. Сега се следва линията на Брюксел от всички партии, а главният разпоредител е САЩ. Целта е жените да завземат властта, за да се смачкат мъжете, защото компетентни жени няма, има послушни жени, самозабравящи  се опиянени от властта. Мъжете пък ще ги скъсват от бой, защото знаят за превъзходството си и няма да им се подчиняват, а насилствено ще ги подчиняват. И така войната между половете няма да спре, докато хр. свят не изчезне напълно. С нахлуването на исляма в Европа, краят на филма за матриархата се вижда вече. :D Правилно си преценила, че християнската религия се радва на отлив, защото в основата си величае жената, вместо да я сложи на място, три нива по-долу от мъжа, както е при другите най-разпространени религии. В индия жената не струва дори колкото куче, ако кучето е от добра порода. Там е на 7-мо място в семейната йерархия. Хайде сега отговори ми! Как така в целия свят жената не струва почти нищо, и е собственост на мъжа, а само ние християните се извъдихме големи женолюбци, и и разрешихме волности, които по природа не и се полагат? 21 век ще се запомни с най-много войни жестокости, и то откакто и жените се пънат да управляват. Казват че всяко ново е по-добро от старото. Аз не съм много сигурен. Ако жените продължават с наглото си поведение чашата на търпение и при останалите мъже, които ги подкрепят ще прелее. Дано не се стигне до положение в което на мъжете ще им се наложи физически да унищожат голяма част от жените, защото всичко е възможно. Другият вариянт е да оставят това да направят мюсюлманите, като не се намесват, когато започнат да ги избиват с камъни или да ги колят масово за поругана мъжка чест. ;D  Миме замисли се! Ние с теб сега се шегуваме, но не можеш да отречеш, че това което говоря не е възможно да се случи. Това го мисля по екстраполация, на база случващото се по света. Аз имам две дъщери, и ме е страх, че нещата никак не отиват на добре, за това мразя феминизма, който ще убие жените, а не мъжете.

Цитат
Виждаш ли, Херку, колко страшно става, като не научиш уроците от това съществуване? В следващото ги научаваш по трудния начин, а именно - като се родиш жена. Колко пъти ти повтарям, че трябва да се обичаме и уважаваме взаимно (всички хора - не само ние двамата), а не да се делим и да се опитваме да доминираме един над друг. Целта на това изпитание е да открием душите си - собствените и тези на другите хора. Всяко насилие е вредно и то повече за нас, отколкото за тези, върху които издевателстваме с думи и дела.
Ако се преродиш в жена ще разбереш, че си мислил погрешно. :)

Отново съм объркан, и не знам какво да мисля? Миме, аз теб вече те обичам и не желая никога нищо лошо да ти се случи, но как ще направят това и останалите? Че тя феминистичната идея породи тази омраза и тиха война между половете, като разделението и омразата е основната и цел. Няма как две различни мнения (женско и мъжко) по даден въпрос да се приложат за изпълнение. Единият трябва да отстъпи. И правилно е винаги да отстъпи по-слабия. Законът на джунглата винаги ще действа, защото животът на земята еволюира  и се подчинява на него. Защо не разберете, че жена не може да доминира над мъж, освен ако той не и разреши , а това е вече мазохизъм и е болестно състояние на някои мъже. Промиването на мозъци относно половото равенство още от детската градина не дава резултати. Ефектът е отрицателен. Като пораснат момчетата усещат превъзходството си на подсъзнателно ниво и се чувстват унизени, а момичетата се опитват да се налагат, защото си мислят че като могат да раждат ще поставят условия и всичко им е позволено. И така след сблъсъци момчетата-мъже пребиват момичетата-жени и се стига до днешното насилие над жените, което е феноменът на 21 век. Няма как двата пола да са равноправни, защото крайният резултат винаги е едно решение, и то е на по-силния. За да са равноправни, трябва всички мъже или по-голямата част от тях да се съгласят доброволно, а това никога не може да стане, защото ще е безумно решение. Казваш, че трябва да се обичаме и уважаваме взаимно! Е, сега според теб кога това е така? В миналото през патриархата, или сега при либерастията? 

Миме, това с преражданията сериозно ли то мислиш? Защото като те чета и ме обзема страх. Чувствам се виновен за нещо, но не знам какво! Не вярвам да е заради убежденията ми. Как така ще се прераждам в жена??? Не съм стори никому зло, за да ми наложат такова наказание. Аз съм човек на техниката и окултното ми е непознато. Там съм пълен невежа и като те чета наистина испитвам малко страх. Смятам че няма прераждания, но не съм много сигурен.

Цитат
А мюсюлманските проповедници трябва да ги заточат в Диар Бекир всичките и да не видят жени до края на живота си. Нищо повече - само пълно лишение от женско присъствие. Това ще им бъде най-доброто наказание.

Няма как да стане Миме, няма да могат да ги съберат там, а и още се роят като мишките. Пък и кой ще ги затвори? Жените ли? Те смятат жените за много мръсно нещо, и че е тяхно производство, с което могат да разполагат като вещ. Мислят че вместо съвършен мъж, са си произвели недовършен мъж, който е срам за семейството. За това момичетата които си раждат смятат за боклук. Имаше един филм комедия, в който на мюсюлманин му се беше родило момиче в хр. болница, и след като му го връчиха, той попита къде е кофата за боклук. В джамиите и в свещените ислямски храмове жени не се допускат, за да не омърсят пространството там. Знаеш го нали? При нас имаме такова място само за мъже. Атон. В това царство на мъжете, жени не се допускат от повече от 1 000 години та чак и до днес. Аз съм ходил там. Нямаш представа какво чувство те обзема. Все едно влизаш в друг свят, където всички грижи и несгоди изчезват. Там освен от женско присъствие, мъжете са лишени и от хаоса на технологичния свят, а това не е наказание а блаженство.

С групата може и да учасваме, ако до няколко дни се върне барабаниста, иначе няма да можем да сме в синхрон с програмата, а това е много важно. Кай знае. Всяко зло по някога е за добро. Ще си бъдем при семействата за Нова година, а това си е семеен празник.

Цитат
Много е забавно как жена ти ти е взела страха, Херку. Значи с дъската за месо, докато спиш, а? Страшничко! То и без това не е добре да си вадиш други неща там, където си вадиш хляба, така че - прав си. :)

Абе тя веднъж го беше казала на шега (имахме гости, нейни съученички) че само да разбере че и изневерявам, ще ме убие както спя, с дъската за месо. Шега шега, ама аз бая се позамислих, че и ме хвана малко шубе. Директно спрях с комплиментите за съученичките и. А, за другото , има стара поговорка отнасяща се само за мъжете. Не си вади х**, там където си вадиш хляба. ;D
Сега като ти пиша, слушам и гледам ей това.
https://www.youtube.com/watch?v=Z10VRscYHeg

уаууу....и това Every night...... Да му мисли жената, като се прибера довечера.
До скоро Миме и приятен ден!20
Здрасти Миме! Така си е. Тормозят ме събитията в Саудитска арабия, по света и у нас. Чак не мога да повярвам значи! Сега и правосъден министър при нас пак жена??? Ама не може така бе!?!?!? Те тези жени вече срам нямат! Може ли такова нещо? Че то както е тръгнало, цялата власт ще завземат. :o :o Край! вече ще се разбунтувам! >:( Това на нищо не прилича. >:(  Ще се преселя в Саудитска Арабия, и там ще ям жени.  ;D  Пък за Апостол Павел имало документирани събития, и той е предал Божията воля на човеците, които в същност са мъжете, а жените са по природа грешници, и не може да се наредят до мъжете, които се явяват по-висш пол, в природната йерархия. Пък виж сега какво става при нас? Жена ще е правосъден министър, полицията е с женски министър, има още 6 жени министри!!! Я сега ми отговори! Това на какво прилича?  >:(  Оказва се, че сме големи безбожници и не почитаме Господа-Бога! Няма нужда да се принизява единият пол, защото той (женският) стои по-долу.

Цитат
Не е редно да се делим по полов признак и да принизяваме едните, за да се почувстват другите по-високо, приятелю! Ние всички сме човеци, а това, че нашият език е беден и се налага уточнение за човек от кой пол става въпрос си е наша грешка, не на силата, която ни е създала.
Фактът, че сме еднакво ценни, като личности и душевност се доказва от прераждането на душите. В едно прераждане сме мъже, но в следващото може да изберем или да ни бъде наложено да сме жени. Много искам да те срещна, като жена в следващия ти живот, миличък мой алфа-мъжкарю. Сегашното ти високомерие (в мисленето) непременно ще бъде наказано и в следващия живот може да ти се наложи да се бориш за правото си да гласуваш и да доказваш, че не си добитък на мъжа си. ;)

Аууу.......направо тръпки ме побиха!!! Чак стомахът ми се сви! Че аз какво лошо съм сторил бе Миме? Чак такава зла участ, да се преродя в жена не заслужавам. Пък и никъде не съм казвал че жените са точно равни да добитъка, в случая, крави, кози или овце.  :o Винаги съм твърдял, че са мааааалко по високо от този добитък. Защото добитъкът се коли за храна, а я заколи една жена да я изядеш и тогава ще се разбере сигурно, че месото и е кисело, защото жените са си проклети, и на това може би се дължи лошият кисел вкус на месото им. Ще трябва да попитам някой от Саудитска Арабия, какъв вкус има месото на техните жени? ;D Не знам в Афганистан дали ядат жените, но май още не им е разрешено. Като се ометат американците, талибаните сигурно ще узаконят тази мярка за безопасност от феминизъм. Жените проповядващи феминизъм да бъдат изядени публично. Четох за друг талибанин, чеченски лидер. Той е по снисходителен. Ето виж.

http://fakti.bg/world/144001-chechenskiat-lider-prizova-majete-da-zakluchat-jenite-si

"„Заключете ги, не ги пускайте навън и няма да правят глупости онлайн“, заяви
38-годишният мюсюлманин.
"Честта на семейството е най-важното, няма да позволим на никого да я засегне. Не пишете в WhatsApp. Мъже, накарайте жените си да спрат с това приложение”, отбеляза той."

А, сега де? Пък казваш че аз съм лош, и трябва да се преродя в жена??! Ужас! Не заслужавам това наказание. ;D

Тази година може да ни се размине изявата с ВИГ. Няма го барабаниста, а ако дойде за коледа, не знам дали ще имаме време да репетираме с участниците в програмата. Може да им се наложи да ползват диско-водещ.

Цитат
Като сподели за съпружеските си неволи се сетих, че уж си доминантен тип, но се оказва, че и у вас командир е жената. Виж колко власт имат жените с един черпак и малко природни дадености, а ти за едно право на глас си се закъхарил, все едно това има кой знае какво значение. :)

Ах, Херку - много ме засрамваш, като споделяш колко съм ти липсвала миналата седмица! И ти ми липсваше, но мъдрите са казали: Първо работата, после удоволствията! :) Сигурна съм, че и ти спазваш това правило или поне го съчетаваш, като опъваш секретарката на бюрото. ;)

Абе тя жената е командир у нас, само когато нещо съм сгафил. Е, и аз се съобразявам с нея, ама аз си определям условията. Пък това със секретарката ........сакън! Ако такова нещо направя и се разчуе, край с мен. Сигурно ще ме убие с дъската за месо, докато спя в леглото. За това във фирмата съм взел само мъже. Дори и счетоводителят ми е мъж.
До скоро Миме и приятен ден!
https://www.youtube.com/watch?v=omCA2RN9x4I

21
Здрасти Миме! Абе, къде ти, направо не можах да спя втора по ред вечер от гняв и възмущение. >:( Направо им се чудя, на управляващите в Саудитска Арабия!?? Как можаха да направят такова нещо? :o Това прехвърля всякаква норма  за нормалност в една ислямска държава. Ти да дадеш на жените право да гласуват??? ??? ЗАЩО? :( Сега как ще им го отнемат ? >:( Не знам вече какво да мисля. Сигурен съм че пак американците имат пръст в тази работа. Понеже направиха тази грешка с женските права при тях, и сега от яд и завист към ислямския свят, че си живее по-добре без женско вмешателство в бита , решиха да го принудят  да  злоупотреби с традициите си. Но....това ще е временно. Сега като там започнат да си изяждат жените, тогава ще се разбере колко е грешно това, с женските права. Все пак живеем в 21 век и не може така безнаказано  САЩ да се намесва във вътрешните работи на ислямска държава. Когато говорим за човешки права, трябва да се подчертае дебело че става въпрос за ЧОВЕЦИ! А, жената човек ли е, а? ;D Няма религия в света, която да признава жената за човек. Дори теолозите още спорят за това, че жената няма душа! ;D Сегашната изкривена представа за равенство ще доведе до промяна и на обръщенията и изказванията, относно случващите се събития.  Обикновено казваме: - Вървял един човек с жена си по пътя! Хайде сега виж как звучи по феминистки! - Вървяла една човечка с мъжа си по пътя! Как ти се струва? Може и друг пример да ти дам. "Снощи спах с един човек и секса ни беше божествен"! - това е когато жена се хвали на приятелката си.  А сега виж това! - Снощи изчуках една "човечка" и после я разкарах ;D! Ясно е че когато се говори за човек, става въпрос за мъж, а "човечка" нещо не върви, но може да се замести с много синоними на ку*ва. ;D Ние в Европа сме християнски народи нали? Я виж какво казва апостол Павел, който проповядва Божието слово!.............."На жената не позволявам да поучава, нито да господарува над мъжа, но заповядвам да бъде в безмълвие. Защото по-напред биде създаден Адам, а после Ева; и не Адам биде прелъстен, а жената биде прелъстена и падна в престъпление.“ ;D ;D ;D Ето защо жените по света са приравнени с добитъка и са собственост на мъжете. Днешното извращение с природната даденост се дължи на шепа индивиди от племе мислещо се за богоравно. Феминизмът е част от пъкления му план за налагане на нов световен ред и световно господство. Първоначално планът е предвиждал редукция на населението на земята до 3 милиарда. 1 милиард роби, 1 милиард учени и 1 милиард търтеи, господстващи над другите два милиарда. Сега са го променили на редукция 1 милиард. Доста учени са впрегнати за да измислят разни болести, с които да намаляват населението по света, а уж после хуманитарни организации проявяват благородство, като го лекуват. Знам, че подкрепяш западните "демокрации" и планът Ран-Ът го виждаш като смешна приказка, но ако помислиш върху всички случили се събития реално, и прецениш нещата абстрактно, тогава ще разбереш за какво говоря, а сега говоря сериозно. Всеки има право на живот нали? Но някои имат много повече. Задай си въпроса! Защо целият свят мрази евреите? Ако можеш да си отговориш, ще разбереш моето виждане относно живота на хората днес. Ислямът е военна религия, ограничаваща индивидуалното мислене, но пък е обединяваща и дори с несправедлива кауза, гарантира успех в крайния резултат. За нея всички мюсюлмани по света са братя, а брат брата винаги се защитават. Е, сега се бият и помежду си, но ако имат обща цел, веднага ще се обединят за постигането и. Сащ успяват да прилагат римското правило, и го правят защото са икономически силни. Но дали не са "колос",  стъпил на глинени крака? Икономическата им мощ се гради на репресивния им подход към народите по света. Могат да ядат и да пият без да плащат. Въпросът е, до кога? Русия е другата велика сила, а не се знае дали не е и по велика, относто военната си мощ от САЩ. Претърпяла измамата и осъзнала лукавството днес Русия е по-силна с военната си мощ от всякога, и дори от всички взети заедно. За това и сорос програмите няма да са ефективни за еврогейската политика, която западните демокрации прокламират непрекъснато. Изгледай това видео. Не случайно е без коментар. Наглостта на САЩ е очевадна. Казват, че умирайки кучето най-лошо хапе!

https://www.youtube.com/watch?v=7wakePa705I

Как ти се струва изказа на Джордж Фридман и самозабравилите се пияни от лицемерното си отношение съм света хегемони, мислещи се за недосегаеми? Дано да доживеем следващите десетилетия. ЕС е вече пред разпад, а това го искаха и направиха САЩ, но и техният ред ще дойде. Всяко зло за добро......казват старите хора.

Цитат

Радвам се, че се радваш nа моя стремеж да се доказвам, мили ми приятелю! Ти си мъдър човек, въпреки че мнението ти относно еманципацията е допотопно. ;)

Ама как няма да ти се радвам бе Миме? Че аз още като ти видах аватара и много ти се зарадвах, представяйки си те като него. Няколко дни те нямаше тук във форума, и сякаш бях болен от жълтеница. Да не дърпаме (както казваш) дявола за опашката, но си признавам че ми беше много тъжно. Трябва, наистина трябва да сме си полезни един на друг, кой както може. А, да се карам с жени си? Не! В никакъв случай! Повече ме е страх, че въобще няма да ми сготви, отколкото какво ще ми сложи в сготвеното, и дали ще е безопасно да го ям. Сега е време на еманципация, и не смея да я ядосвам, че току виж пак ме пратила за банички. А че ще я заплашвам с изяждане ще я заплашвам, но само в преносен смисъл. Че аз отдавна си я заплашвам по скайп с това, че ще и изям някои работи, когато се връщам от работа зад граница, зажаднял за секс. И ако вземе да ми откаже, край с мен. >:( Ще трябва да прибягвам до услугите на платената любов.  ;D Ей за това си искам патриархата. Ама не може така бе!!? :o Да се страхувам че ще ми откаже, и че само ако иска ще ми наготви!!? Че каква собственост ще ми е тя на мен тогава? Излиза че не тя на мен, а аз на нея съм и собственост. Скъсвам се от работа, осигурявам всичко за в къщи, и гледам нищо да не и липсва, а тя разполага с всичко това, че дори и с мен, като може да ме манипулира със заплахата да отказва секс, а аз да не мога да отказвам колкото и да съм изморен, защото откажа ли, ще последва серия от откази от нейна страна.  :o Ей за това съм против феминизма. >:(
 
Бийтълс бяха пионери и класици. През ученическите ми години често ги имитирахме, а Girl беше любимата на ученичките от курса (класа) ни. Дори бяхме измислили български текст и една част изплагиатствали от стихосбирки.

Ето малко от тектса:

Стази песен, ще разкажа за едно момиче
Чиято обич нявга не признах.
Тъжен спомен в мен остана да боли в душата
Но как да върна времето назад

Припев:

О Girl...................
О Girl..................

Помня онзи ден очите и в сълзи облени
как ме търсеха за сетен път
Аз си тръгнах без да се обърна но остана
Във сърцето нашата любов

Припев: ................

С още три момчета, дрънкахме с китари през междучасията, а останалите съученици пееха с нас. После техникума закупиха инструменти /китари клавир, барабани, микрофони и говорители за тонколоните/, а ние сами си изработихме усилвателите и си направихме ВИГ. По онова време имаше програми по културно-масова работа и организираха хумор, и забава, като включваха и изяви с поетична насоченост, а ние ВИГ, осигурявахме музикалния фон. Спомням си една такава вечер, на която присъстваха и родителите, а две момичета рецитираха това с мизикално оформление.....

Един разбойник сам се скитал,
бездомен по голямата земя
и вместо сърце в ризата си скрита
той носел зла и кървава кама.

Причаквал той замръкнали кервани
и само денем криел своя нож,
а ножът му от кръв ръжда не хващал,
човекът бил от дявола по лош...

Ала и той един път от умора
под слънцето на кръстопът заспал.
Подритвали го бързащите хора
и никой до главата му не спрял.

И само малко, дрипаво момиче
направило му сянка с листо -
заплакал той, за първи път обичал,
заплакал той, разбойника, защо?

Какво стоплило туй сърце кораво,
не стоплено в живота никой път?
Една ръка накарала тогава
сълзи от кървав поглед да текат.

Една ръка, по-топла от огнище,
на главореза дала онова,
което той не би откупил с нищо -
ни с обир, ни с рязана глава!"

Но ти заспа, а тъй ми е студено.
Туй приказно момиче - де е то?
То стоплило разбойника, а мене
ти никога не стопли тъй, защо?

Представяш ли си Миме, насъпи абсолютно мълчание в залата, всички се просълзиха. Спомням си и лицата на родителите ми (от сцената всичко се виждаше), които бяха дошли на представлението, а аз съм от друг град. Сега те вече не са между живите, но аз ги запомних и съм им благодарен за всичко което са ми дали. Е, свърших с лириката, но се надявам че не съм те разстроил. А сега нещо по-ново, но не съвсем. Под лунната светлина, нещата изглеждат различно. Приятен ден и запомни! Under the moonlight! До скоро!
https://www.youtube.com/watch?v=Mn37dQBOmOc
22
Здрасти Миме! Не знаеш колко се радвам на коментара ти! Направо се бях отчаял, като не те виждам в темата. Чудех се, дали не съм те обидил с нещо? Но, ти си интелигентна, и добре разбираш, че иронията с метафори е вид хумор, който успокоява нервната система на човек, и предпазва от някои болести.
Хората без работа са изнервени, поради безпаричие, а работещите (само някои) пък са под напрежение, че могат да останат без работа. На работещите момичета им е много трудно едновременно да работят и да са домакини. За това по-добрият въриант е мъжът да работи, а жената домакиня. Така и за двамата ще е по-лесно. Е, на феми-еманципантките пък им е интересно да работят, но по-интересно им е да дразнят мъжкия пол с това, че мъжете не могат да им забранят да работят. А, и "домашните преживни животни" освен че са много по-добре от феминистките, са и по-предпочитани от мъжете.

Цитат
Днес видях нещо много обнадеждаващо във вестника, Херку!!! Поне 9 жени са спечелили на последните местни избори в Саудитска Арабия! :) Това са първите избори, в които местните жени имат право на вот и резултатът е показателен. Има надежда за прогрес, а ти ми говориш за ислямизация на Европа!

Знаех си, че няма да пропуснеш това! И аз го чух снощи по новините и не можах да повярвам! Как е възможно да се противоречи на свещената книга? Може ли такова нещо? Това вече на нищо не прилича! Да се дава правото на жените да гласуват си е престъпление срещу природата. :o :o Снощи направо не можах да спя спокойно, от възмутителната ситуация в Саудитска Арабия!!? Сутринта се скарах на жена си без причина, а тя не ми приготви обичайната закуска, и се наложи да си купя мазни банички. >:( Изядох 5 броя, и изпих 1 литър боза.  ;D Сега обаче съм спокоен, че ще мога да се заяждам с теб. :P Мислих доста върху решението за женското гласуване в Саудитска Арабия, и стигнах до извода, че е доста хитър ход. Нещо като компенсация заради декрета на краля, с който се разрешава на мъжете да изядат жените си, ако им се наложи.
http://petel.bg/SHokirashho--Kralyat-na-Sauditska-Arabiya-razreshi-na-mazhete-da-yadat-zhenite-si__121910

"Кралят на Саудитска Арабия Абдула бин Абдул Азис разреши със специален декрет на мъжете в страната да ядат своите съпруги, или пък части от телата им, без да отговарят за това, съобщават световните медии.

Това е доказателство от страна на съпругите, че са готови да се жертват за мъжете си и да им служат. Религиозният лидер уточни обаче, че мъжете не трябва да ядат благоверните си само ако са много гладни."

Как ти се струва това, а? ;D

Сега разбирам самата умисъл относно женското гласуване, а която жена бъде избрана, винаги може да бъде изядена от мъжа си, ако нещо много вземе за си позволява волности и да предлага женски прищевки за равенство или равнопоставеност сред заседателите.

Цитат
Прав си за геноцида, налаган от управляващите над бедния измъчен български народ и се опасявам, че тук и жена не би могла да помогне, понеже сме крадливо племе, което на всичко отгоре е изцяло подчинено на големите сили.

Леле....как звучи само???  "Дори и жена не би могла да помогне!!!" А сега де??? Излиза че пак жената е по-добра от мъжа.  Геноцида налаган от управляващите е по поръчка от вън, както и феминизирането на образователната и съдебната система. Който и да е на власт, самото управление и правила+закони ще бъдат диктувани от колониалистите. Ние сме колониална държава, и свободомислието и човешките права се моделират и налагат от други, а не от народа. Суверенна държава е само термин, който не се припокрива със значението си. Животът при нас изцяло зависи от геополитическата ни ориентация, а управляващите ни винаги са били продажници и слуги на великите сили.

Радвам се че моят скептицизъм относно капацитета на жените те стимулира и те кара да се доказваш, а аз вече съм те заобичал, без значение дали си феминистка или не си. За това бъди такава каквато си, и най-вече бъди полезна освен за другите и за себе си. Приятен ден и до скоро!
https://www.youtube.com/watch?v=HC4Tb727aGA&list=PLC67173DCD85F548E

23
Ох..Миме...Направо щях да се задавя сериозно, докато дъфча тук едни фъстъци, след като прочетох коментара ти още в началото. Полиандрията е съществувала някога в древна Месопотамия, но е била забранена със закон от тогавашните владетели, защото (както и ти намекна) грозните и от нисшите слоеве жени, оставали без мъже, а броят на индивидите и от двата пола е бил винаги почти равен, защото природата поддържа това равновесие. Всеизвестен е феноменът, че след воини започват да се раждат повече момчета и количествата се иравняват отново след определено време. Дори и в днешно време сред ескимоските племена съществуват още традиции и обичаи на многомъжство. Считало се, че ако пристигне някой гостенин мъж, задължително трябва да изплющи жената на стопаните мъже, защото ако откаже се тълкувало като обида. Все едно че жената е грозна, а щом не харесва жената, значи не харесва и посрещането, като форма на гостоприемство. А, капризите на няколко мъже, сигурно по лесно се изтърпяват, от колкото капризите на няколко жени. Обърни внимание на този афоризъм: Леле мале, добре е докато мъжът може, но щом спре да може, пози Боже!!!


Молитва на жената

Ах, Боже, Боже,
без мъж се не може.
Стига мъжът да може,
жената всякак може -
и здрава може, и болна може.

Мъжът, Боже, не винаги може
и когато спре да може,
прибери го, Боже!
И понеже жената без мъж не може,
намери й друг, Боже, и чужд може,
стига да може! О,Боже!!!

Ооо, Боже,
ти който направи на онази
да роди без да съгреши,
помогни на нас
да съгрешим без да родим.

Ей с тази молитва жените са си изпросили от Господ хапчето ескапеле, изобретено пак от мъжете, а за мъжът за да може, изобретени са сини хапчета. Вярно е, че ресурсите на земята са ограничени , а някои народи се плодят като мишки, само че ние не сме от тях и сме почти на изчезване, нищо че светът е пренаселен. За това аз се боря за благородна кауза като многоженството и доставяне на секс за мъжете постоянно и по всяко време при желание от тяхна страна, с цел подобряване на демографията ни, като освен количество, да има и качество. С поставянето на жените в кухнята зад печката, ще намалее рискът от тендовагинит. Доказано е че това е болест при жените, причинена най-вече от работата им зад компютрите. Ние мъжете издържаме многократно на физически натоварвания и сухожилията и костната ни система са в пъти по-издръжливи от тези на жените, а освен шамари можем да раздадем и благородство, така желано от жените, споменато в "молитва на жената"! ;D

Като говорим за властта на жените, трябва да уточним за коя власт става въпрос?  Ако е за тази власт в леглото, безспорно жените са много по-силни и мъжете безусловно се подчиняват, а и при ситуация на кулминация нямат самоконтрол. Но за другата власт, при която се вземат генерални решения, жените нямат голям процент, и влиянието им не е обезпокояващо. Пък и доказано е, че власт се взема, а не се дава. С мир и любов жените ще властват само в кревата, и няма как да накарат мъжете да работят, ако това не им харесва. С редовен секс жените ще си осигуряват спокойствие, а мъжете като с по-големи умствени способности, ще предвиждат всяка женска хитрост и няма да се поддават на експлоатация, и пак всички ще са щастливи. ;D И, след като след време се премахнат жените изцяло от властта, светът ще се промени тотално. Всеки ще консумира реално това, което в същност е изработил. Може и парите да се заменят с бартерни отношения, за да няма експлоатация на кадърния мъжки пол, от некадърния женски. Жените ще си останат собственост на мъжете, както и всичко останало, като материални придобивки. А, жените които няма да бъдат избирани и покровителствани от мъжете, ще предлагат секс срещу храна, за да съществуват. ;D

Зет ти е доста добър човек, след като не е наказал веднага със зверски секс сестра ти, че и теб, с феминистичното си поведение. За това някои мъже си патят постоянно от добрината си. Ако беше някой суров и безпощаден, щеше жестоко да ви накаже (една след друга), за да се научи сестра ти как да работи безопасно в кухнята зад печката, а теб за да се научиш да не се бъркаш в семейните им отношения с феминистични призиви. ;D

Цитат
Иначе си имам майчински инстинкти, но нямам инстинкт за възпроизводство, бе Херку - мили мой. Пък и от какво ще ме пази един син? Та момчетата причиняват най-много тревоги на майките си. Напиват се, бият се, шофират като луди... Айде мерси!

Ама недей така бе Миме, че то ако всички раждащи жени можеха да избират само момичета, как ще останат момчета-мъже за разплод? Ето за това Господ е определил мъжа като глава в семейната йерархия и от нето зависи пола на бъдещото поколение и изхранването му. Защото мъжките хромозоми определят пола на детето, а жената само износва плода след оплождането. Добре е за жените, че мъжът не може да действа избирателно при самото оплождане, защото тогава щяха да се раждат само момчета и тук там по някое момиче за разнообразие. ;D

Не знам Миме. Днес всяко престъпление срещу обикновените хора се узаконява, от тези които са на власт. Преди малко чух по радиото пак за данъци, такси, монополисти и всевъзможни рекети  върху народа, който е  безсилен срещу власт имащите. Дали по-свинска история е имало до сега, от както сме се нарекли държава?
Благодаря за поздрава, ти вече знаеш какво харесвам най-много. Приятен ден!
https://www.youtube.com/watch?v=K6j3imOxzB8


24
Здрасти Миме! Ама виж сега! Не е виновно 5 вековното робство според мен. Това е природна закономерност. Мъжът може да оплоди хиляди жени, и това е биологичен рефлекс, ако тези жени му се предоставят в подходящо състояние и автоматично задеистват оплодителният му орган, който спира да се подчинява на централния процесор (мозъка) и действа подсъзнателно-инстинктивно (биос-програма). Това е природен алгоритъм (програма), с който се осъществява продължението на човешкия род. Моногамността е характерна само за жените. Мъжете по природа са си полигамни, и като физически по-силни, налагат правото си да онождат жените, които по някога са им плячка при военни завоевания. Така че това не е въпрос на правилно или неправилно мислене, а природна закономерност. Ти можеш ли да си представиш жена, която да може да изнасили мъж? Не нали? А, я виж какво сочи статистиката! Всяко трета жена, претърпява физическо насилие от мъже, заради непокорството си, и всяка пета е изнасилена, - т.е. никой не я е питал дали иска или не иска секс. Така че, докато ги има мъжете, феминизмът ще си остане само утопия, и равенството ще е само на книга, защото на ппрактика няма как това да стане.

Цитат
Никога няма да се съглася, че мъжете (в цялата си маса) са по-добрия мат'риал.

Това си е напълно нормално да не се съгласиш, след като си жена, само че мъжете няма да те питат дали си съгласна или не си. Примерът със зет ти е показателен. Преценил е човекът, че няма нужда да си разваля спокойствието заради женска несъобразителност, а щом и жена му е потушила пожара който сама е предизвикала, доказва че мъжът правилно е преценил, че не си заслужава да си разваля спокойствието. Дори се е оказал добродушен, защото след такъв опасен инцидент, предизвикан от женско неблагоразумие, би трябвало да последват наказания за жената, като шамарената фабрика би могла да се замени с принудителен секс. А, ти щом си насърчила сестра си с феминистично предложение, също би трябвало да бъдеш наказана от зет си с принудителен секс, за да знаеш друг път, че мъжът винаги има право, и че жената е длъжна да пере, чисти и изпълнява желанията на мъжа най-безпрекословно!

Цитат
Та така херку, мили мой... Докато жените не вземат всички отговорни решения в ръцете си, светът ще продължава да бъде пълна лудница.

Да речем че си права (което в същност не е вярно). Как си го представяш жените да командват мъжете навред, ако мъжете не са съгласни с това? Законодателната власт само от жени, а изпълнителната или репресивната власт почти изцяло от мъже? Можеш ли да покажеш някаква формула, по която това да стане? Кой ще охранява командващите жени от посегателства? Сами ли ще се охраняват, или ще обучават всяка втора родена жена-девойка в бойни изкуства, за да ги защитава? И, въобще имат ли някакъв шанс жените (макар и обучени) срещу физически силни и разярени мъже? Дори и да използват оръжие, фактите сочат, че мъжете си служат многократно по-добре с него, от колкото жените. И, ако допуснем, че всичките тези проблеми, не са проблем за управляващият апарат от жени, как ще вкарат един милион мъже в затвора, за да ги държат в подчинение?
Мименце, признавам си че много си ми сладка, и за това те обичам. Тази женска наивност ме прави безсилен, и тогава започвам да защитавам жените някак си механично, макар и да не съм съгласен с възгледите им.

Цитат
Виж сега, мили ми приятелю - честно да си призная хич не ме блазни мисълта за деца. Е, понякога ме удря сачмата и почвам да си мечтая за едно сладко момиченце, на което обличам роклички и връзвам панделки, но гледам бързо да разкарвам тия мечти. Виж технологията ми харесва, ама крайният продукт изисква много грижи и тревоги, та мисля да се ограничим до сухите тренировки, т.е. - само технологията, без крайния продукт. Добре, че заедно с еманципацията дойде и контрацепцията, че и без това светът е пренаселен. :)

Ех че си и ти ама! Как така няма да те блазни мисълта за деца? Ами че ти искаш да се опълчиш на женската природа, и да пренебрегнеш майчиното чувство, което също е женски инстинкт. По скоро мъжете нехаят в това отношение и инстинктивно се стремят към своето продължение, като желаят да имат само момчета. Ама и ти, колко си хитра само??!?? Мечтаеш си за едно сладко момиченце, на което да обличаш роклички и връзваш панделки, ама само когато те пере сачмата. Е, кажи ми сега? Защо не си мечтаеш за едно момченце, което да те пази, когато порастне и да имаш сигурна защита, вместо това момиченце, което ще е обект на притежание от мъжете? Технологията за производството се харесва много повече на мъжете, и за това искат да имат по много жени. Нали знаеш мечтата на мюсюлманите за 70 девственици, когато отидат в рая? Само че аз съм християнин, и си ги предпочитам тук на земята. ;D

Цитат
Относно наказанията: Публични изнасилвания викаш? Не мислиш ли, че така ще се стимулира престъпността сред по-грозничките жени? ;) Пък и до смърт? Подценяваш издържливостта на някои жени. Жертви може да има, но не е сигурно от кой пол ще бъдат.


Ееее.....Миме!!! Тук направо ме уби! Не се бях замислял, но иронията ти ме смаза напълно! :o :o :o  Сега се сетих за смъртта на един нигериец, дето вместо 4 жени, бил много лаком и решил да има 6.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1474925

Ужас! Чак не мога да повярвам, ама ей на! Случило се е и направо тръпки ме побиват. Сега не знам вече да се ядосвам, или да се радвам на многоженството! За това според мен, зъконът трябва винаги да оправдава мъжката изневяра, защото иначе ще е извращение с мъжката природа. Абе не може така нагло жените да тъпчат мъжете бе! Крайно време е ние мъжете да се разбунтуваме и да си върнем изцяло властта. Жената всячески е длъжна на мъжа и точка. >:(

Относно поздравите ти си модерна, предпочитаща модерна музика, и за това си феминистка. Аз съм си старомоден и си харесвам музиката през патриархата, но не ме сваляй долу, че съм си още много хубав, и никой не е по-хубав от мен, поне в средата в която се намирам.

https://www.youtube.com/watch?v=1RJPaj97H24

Поздрави и приятен ден!


25
Цитат
brian, много уместен въпрос и изобщо мнение, но да не забравяме, че мястото на жената е винаги до печката и до някой мъж - в никакъв случай не са ѝ позволени волностите да се отклонява от нормата. ;) Прясна манджа и никакви купешки боклуци и не една манджа за три дни, а топли: закуска, обяд i вечеря - по възможност току що приготвени.

Ето това е! Толкова ли е сложно, че не могат жените да го разберат? ;D Ако това правило се спазва, ще има мир и спокойствие между половете, и мъжете няма да пребиват жените толкова жестоко. :)
Здрасти Миме! Няма страшно приятелко. Не си ме разочаровала. Само мъъъъъничко. Вярно е, улегнал мъж съм и със здраво семейство, ама едното не пречи на другото. ;) За тия флуиди, дето витаят около нашата кореспонденция може и никой да не разбира, пък ако се срещнем (дай Боже) напълно е възможно някой да забременее, а след като това няма как да съм аз, сама разбираш за какво иде реч. ;D Че какво толкова лошо има? След това ще се пръкнат малки херкулесчета (момчета) и нацията ни ще се увеличи. :) Не знам до кога ние мъжете ще търпим тази несправедливост и да имаме само по една жена. Ще се разбунтувам публично, и ще искам да се разреши многоженството. Абе направо умирам за многоженство и толкоз. Сигурен съм че болшинството мъже ще ме подкрепят. ;D Като ще е "гарга" нека да е "рошава". Щом ще е еманципация, и за нас мъжете искаме такава. ;D

Сега относно отговорните постове заемани от жени! Никакъв факт не са. Или пък ако са, то не трябва да са! Тази тенденция ще трябва да се ликвидира. Няма такова нещо - по-слабият да командва по-силния! Това вече ще е извращение с природата. Качествата като максимум за мултифункционалност имат значение от половата принадлежност. Не трябва да се допуска по-неможещият незнаещ и некадърен индивид, да управлява можещи знаещи и кадърни люде. До сега, още от възникването на човечеството, мъжкият пол се е доказал като по-можещ, по-знаещ (умен) и много по-кадърен (мултифункционален) от женския. Как тогава женският пол се осмелява да има претенции да е над-мъжкия, и да го управлява безнаказано. Това си е живо "кощунство"! ;D Вярно е, че не всеки мъж е толкова силен, умен и можещ като мен, но около 5-6% са като мен, а болшинството мъже са с възможности над всички жени по света. И, също така е вярно, че не всяка жена е слаба, некадърна и тъпа, но на практика се доказва, че почти всички са. ;D Ето защо феминизмът трябва да се изкорени из основи. Да се забрани със закон и за нарушителките да се предвиди "смъртно" наказание, чрез групово-публично изнасилване! ;D Абе някъде бях чел, ама не знам къде, че провинилите се жени ги осъждали на масово публично изнасилване, и ми хареса този вид наказания, а щом става въпрос за жена, то няма начин тя да не е виновна ;D Така че, мястото на жените е в кухнята зад печката! Казах! >:(

За класацията бях убеден че  ще сложиш кака Тина. Само че тя е вече баба Тина. Ама и какъв балет има само, а? ;D
Намирам ги всичките танцуващи там за виновни и знаеш на какво ги осъждам. ;D И като нищо щях да изпълня присъдата им, обаче сигурно вече са много дърти, а аз не съм геронтофил.
До скоро Миме, и си помисли добре за херкулесчетата? Приятен ден!
https://www.youtube.com/watch?v=XC5GrF_31zc

26
Ох.......Миме!!! Толкова много бързах за да те прочета, че нямах търпение, и в бързината залях клавиатурата с коктейл от прясно мляко и кафе. Добре че имам друга. Значи когато много бързам, винаги се забавям от нещо, за това вече ще бързам бавно. Сега вече ще се пръсна от яд. >:( Чак се изчервих отново от срам. Как можах да допусна такова невнимание от моя страна? Толкова се бях навил, пък то било хипотетично. Закачката ти така ми качи адреналина, че вчера работихме с голям ентусиазъм, за да мога да бъда малко свободен днес, а сега като те прочетох, направо ми се изпари желанието за работа. :( Дори ти пратих имейл-адрес, скайп и имената във фейса, на лични. Е, сега вече се чувствам смачкан. Дано някой не ми се изпречи и започне нещо да ми се перчи до довечера за нещо, че ще го пребия. >:(
Явно когато изменя на принципите си се оказвам в това положение. Еврипид е казал: - "Никога не вярвай на жените, дори и да казват истината."

Миме, аз не съм женомразец, даже много си ги обичам жените, а моите у дома най-много. Мразя феминизма като идеология, и съм сигурен че е повече вреден за жените от колкото за мъжете. Ето сега вече и теб те заобичах, и както виждаш, отделям време за да си поговаорим. Темата тук си е актуална винаги. Жената е в кухнята, а  не някъде другаде и толкоз! Ама това с женските претенции вече на нищо не прилича!!! Искат да стават президентки, министърпредседателки, градоначалнички , военни командирки и какво ли не щеш! Може ли такова нещо??? Абе светът се е побъркал. Обаче има и мъже като мен, които няма да допуснат тези безобразия, защото са физически много силни, и никоя жена на света, не е по-силна от тях. Казах!!! >:( Аз като старомоден в музикалните предпочитания все ти предлагам мелодии от моето детство, ама какво да правя, като са ми любими? Ти си много модерна и те оставям да прецениш и класираш на първо второ и трето място, тези изпълнения! :-[

https://www.youtube.com/watch?v=8iE2UOvKVT0
https://www.youtube.com/watch?v=EmH4YlNdWAg
https://www.youtube.com/watch?v=OnIcCrNXhLs

Найде приятен ден Миме, и се надявам да не ми се сърдиш. До скоро!

27
Здрасти Миме! Лелеее...чак се разтреперих от вълнение! Особено с предложението да се срещнем на кафе! Умирам от желание да видя моята приятелка Мимето на живо, а Дженифър Анистън е красива кукла и аз много я харесвам. Излъчва убийствен сексапил. Ким Бийсинджър е също много красива и е малко хард. Миме, не знам къде живееш, но аз съм на 450 км. от София. Възможно е да се срещним някой ден на кафе, когато ходя при голямата щерка в София, ако си от там.  Аз съм много зает и почти не ми остава време, а по телефона не можем да си говорим така с подробности както тук. Вчера ми се наложи да водя жената на мой работник (приятел колега) в очната клиника "Света Петка" във Варна и не можах да прочета коментара ти. Днес имаме заявки за украса с гирлянди на елхи и витрини, и имам много малко време. Скайп и фейсбук не са ми страст, а и както ти казах, нямам много време, но на лични ще ти пратя имейл-адреса на една от 11-те си пощи и ще комуникираме както ти искаш. ще отговоря на поста ти, като ми остане време. До скоро Миме. Желая ти приятен ден и добро настроение с най-великите музиканти според мен, от които днес метълите имат още много да научат.
https://www.youtube.com/watch?v=q88koeaqrEg

28
Оооо Миме, все пак ми е жал за баща ти. Хайде за мен да! Заслужавам си само дъщери (така злобеят жените по другите форуми), защото все подчертавам мъжкото превъзходство, и винаги съм мечтал само за момчета, но баща ти с нищо не е виновен човечецът. Съдбата е несправедлива да го наказва само с момичета, че и три на всичко отгоре!? Я, си представи колко щастлив щеше да бъде, ако имаше и син. Просто щеше да е много горд сред останалите мъже и щеше да е с голямо самочувствие, че ще има продължение на рода. Моят приятел с траура, заради второ дете-дъщеря е много добър човек. И като специалист в професията е много добър. Грешката му беше, че много се беше възгордял, и пресилено заяви, че и второто и дори и третото му дете ще са все момчета. За това сигурно съдбата го наказа, и трудно го понесе, за това се напиваше цяла седмица от мъка. Миме, ти няма как да разбереш мъжете и никога няма да проумееш мъжкото желание за наследник-момче. Няма мъж на земята, който ако има право на избор за наследник, да предпочете дъщеря вместо син. Ако заяви публично че предпочита дъщеря, то ще е от куртоазия и ще е голям лицемер. Мачизмът и ориенталщината нямат нищо общо с това. Добри и лоши хора е имало, има, и винаги ще има, но и полът винаги е имал значение в зависимост от предназначението му. Иначе ще се обезсмислят половете и ще има само двуполови същества. А, с идеята на феминизма точно това се прокламира. Мъжете и жените били еднакви и възможностите им също били еднакви. В развитите страни (кои точно страни наричаш развити и защо?) има много повече несправедливост и жестокост от колкото в неразвитите. На нас няма да ни се наложи да избягаме от натрапеното през робството (както го наричаш) идиотско мислене. Бежанците-имигранти ще променят демографията на Гейропа и нещата така или иначе ща си дойдат на място. Жалко ще е за традициите (обичаите) , защото това е историята на нацията ни, а без история (минало) няма да има и бъдеще за нея.

Цитат
Институциите няма как да съдействат на мъжете да си прибират стоката (жените) по оборите - тенденцията е към прогрес, приятелю, а не обратното. Който иска да е собственик на добитък се жени за овца, който иска да съжителства с разумно човешко същество - търси еманципирана жена. Най-малкото еманципираните жени са и по-забавни, ерудирани и можеш даже да си говориш с тях на различни теми. Ето, виж с мен как хубаво си комуникираш! :)

Институциите няма нужда да съдействат на мъжете да си приберат стоката (жените) обратно по оборите. Достатъчно е да не пречат това да се случва, и да не подстрекават жените на бой с мъжете, насърчавайки ги с фалшиви обещания, защото резултатите са очевадни, и потърпевши винаги ще са жените. Мъжете ще продължават да пребиват жените (превърнало се е в тенденция) докато не разберат най-после, че жената не е равна на мъжа и винаги е стояла по-долу от него. Мъжете вече не искат да се женят и да поемат отговорност за последствията благодарение на еманципацията, която освободи и тях от задължения. Така че временното съжителство с жени е най-хубавото нещо за мъжете, за което са си мечтали през патриархата. Не всички еманципирани жени могат да изградят кариера, но със сигурност голям процент от тях се радват само на младостта си, и след това остават стари моми, защото имат по-кратък срок на годност от мъжете, и после никой за нищо не ги търси. Аз комуникирам с теб, защото ми харесваш много. Приятно ми е да споря, а и аватарът ти ми действа много секси. Добре че не ме виждаш в момента, че се изчервих от срам. Приличаш ми малко на Ким Бейсинджър и много ми харесва този клип.
https://www.youtube.com/watch?v=juf8efCRANg
Музиката е духовна храна. Също като материалната храна, само че без материална храна се умира (физически), а без духовна, хората престават да бъдат хора. За това и ти предпочиташ определен вид духовна храна (музика), и имаш вътрешно усещане коя е за теб, като вид потребност, а аз съм всеяден. Всяка хубава музика ми харесва. Като говорех за електронно-музикалните ефекти имах предвид, че по онова време нямаше фабрично производство достъпно на всеки по магазините, а и финансово бяхме много ограничени. За това развих радиолюбителските си способности и доказах превъзходство над останалите, като изработихме с приятел-съученик комбинация от звукови ефекти и същевременно използвахме с групата на техникума. Като малък харесвах много фантастиката, и от там е любовта ми към радио-електрониката, която днес ми е хоби и професия. Като говоря за себе си, подчертавам и за мултифункционалността на мъжкия пол, и смея да твърдя, като го заявявам най отговорно! Мъжете като пол превъзхождат жените във всички професии и във всичко! Единственото нещо заради което съществуват жените е способността им да раждат и да развличат мъжете. Древни философи са обяснявали подробно женската същност, а Шопенхауер го е казал директно и просто. Природните дадености не могат да бъдат променяни.

Цитат
няма гаранция, че един мъж е винаги по-силен физически от жената и няма да изяде пердаха. Зависи от много неща - най-вече от мотивацията. :)

Не Миме, мотивацията не може да надвие физическата сила, а жената физически е много, а не малко по-слаба от мъжа.
"Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък трето и четвърто е да го направиш!" - Мъжки времена.
Мъжът ако е истински мъж, а не болнав слабичък човек, винаги ще пребие жена която го е предизвикала да го направи, колкото и дебела и силна да е тя. Битите от жени мъже са много голяма рядкост и както казваш, зависи от много неща. Имаше един случай с един много добър, кротък и силен физически мъж, който красивата му и сексапилна жена пребиваше постоянно и демонстративно на показ. По някога ползвам наемни работници за строителни обекти като фирма подизпълнител и празнувахме подписването на акт 16, за завършването на обекта. Въпросният добър човек беше много щастлив и се веселеше с нас докато в един момент пред заведението спря нов фолксваген поло в цвят бордо. От него с голяма злоба слезе красавицата (жената на добряка) и нахълта с голяма скорост. След като му отвъртя един звучен шамар го хвана за ръка и го повлече към фоайето. Просто не можех да повярвам на очите си. И други са разправяли как го е биела пред хората, а той въобще не реагирал дори да се предпази. Казвал, че много я обича, и дори да го убие няма да и отвърне. Кой според теб има трески за дялане? За мен това е болна психически жена, на която ако аз и отвъртя един шамар и ще и хвръкне главата и 5 доктора хирурзи няма да могат да я оправят. Но сигурно и на мъжа му има нещо, защото това за мен си е чист мазохизъм. Разните му там жени щангистки, или боксьорки, каратистки и прочее могат да напердашат само други жени, защото съм свидетел как една джудистка-каратистка беше смазана от бой, от едно 14-15 годишно момче-циганче, на когото женски каратистки хватки явно не му действаха.

А сега за САЩ. Докато това нещо съществува, няма да има мир по света.  Наложеното твърдение че "всяко американско творение задължително е най-добро" се е превърнало в лозунг-мантра, където всичко друго освен американското се отрича. Права си, че заради шепа хора не трябва да се унищожават обикновените хора на цяла държава, но ако няма друг начин? Та нали точно тези лицемери-досегашни хегемони, си намираха поводи да нападат и унищожават цели държави, под най различни предлози. Не откриха химични оръжия но разбиха една държава. Последваха арабските пролети и ето ти го резултата. Все някой трябва да сложи край, на това безумие. И вярвай ми, вече много други освен Русия могат да го направят. Скоро време и Евросъюзът ще се разпадне и Европа ще излезе от колониалната зависимост на САЩ. Тогава американските военнолюбци друга песен ще запеят. Единствено ку*вата Англия ще остане да им приглася. Ние с теб можем само да си спорим, но не можем нищо да променим, освен да следим динамиката на събитията. Отново ти пожелавам приятен ден и добро настроение, а и аз и ти знаем, че парите се харчат за нещо, а понякога и за нищо. Казват че парите не са всичко, но каквото и да казват, става дума за пари. До скоро!

https://www.youtube.com/watch?v=hDpMqKSrr7Y

29
Здрасти Миме! Ужас! Горкият човечец. Понякога съдбата може да е много жестока, а към баща ти това вече е прекалена жестокост. Такава ирония не заслужава никой мъж. Ясно е, че не познаваш мъжките възгледи и желания за наследник, и разсъждаваш от женска позиция. Я си представи каква радост щеше да е за баща ти, ако вместо две момичета близначки, бяха се родили две момчета. Патриархалният начин на живот не е отминал, и никога няма да отмине защото е по-съвършен и прогресивен. Тук по нашия край си харесваме и почитаме традициите, и хората струват много повече от кучетата. София и двата големи града не са цяла България. Имам приятел, на който преди време му се роди син. Голям празник беше, като на сватба. Черпеше на ляво и дясно. Напи се до козирката и сияеше от щастие. До такава степен се беше опиянил, че имаше голямо желание да има и втори син. Обаче втория път съдбата му изигра лоша шега, и предварително знаеше, че ще има дъщеря, но нищо не можеше да направи. Беше посърнал и ходеше като болен от нещо. След като дъщеря му се роди не почерпи никого, и пак се напи, само че от мъка.

За музиката и аз като теб, само че обичам всякаква музика. В средния курс към техникума си направихме група и правехме тогавашни ученически забави, като изнасяхме концерти. 1/4 от репертуара ни беше на "щурците", а "сватбен ден" беше любима на съучениците ми тогава.
https://www.youtube.com/watch?v=mvMfT8pW-5M
Много от песните на Бийтълс пеехме с български текст, а тогава имаше и забрана относно музиката от запад. Допускаха най-много до 30%. Представяш ли си?! Тогава нямаше много музикални ефекти, и ние си ги правехме сами. Уа-уа педали, дисторшъни и дори лампови нч. усилватели, по схема на Маршал с четири лампи EL-з4 в двутактна схема на крайното стъпало. И днес още металният звук на тези усилватели е ненадминат дори и с новите полупроводникови технологии. Недостатък им е само теглото, защото са трансформаторен тип, а не са с импулсно захранване. Като споменаваш Русия, тогава бяхме изцяло под нейно влияние, а сега сме изцяло под американско, като колония на САЩ. Само че красотата на музиката не знае граници. Руснаците също имат много красива музика, стига да можеш да я усетиш и да я разбереш. В миналото, малко след демокрацията нашата ВИГ спечели първо място с ето тази песен, от 11 участвали групи.
https://www.youtube.com/watch?v=jsMqNVA-X9E
Весёлые Ребята тогава бяха много на мода.
Хубавата музика Миме, си е хубава. Предполагам, че не харесваш и българска народна музика, защото както казваш, нищо което не е американско не ти харесва? Ние свирим всякаква музика, но само по нова година. Представи си как звучи това, украсено с китарни сола.
https://www.youtube.com/watch?v=0xXc-200HuI

Цитат
Първо да коригирам лека грешка в твоето тълкуване: Казах, че сме вторачени в незначителни глупости, които смятаме за живота, а той всъщност е много повече. Естествено, че материализирането ни в това измерение е изключително важно за развитието на душите ни - как бих могла да го сметна за глупост?!

Забравили сме или по-точно сме програмирани да забравим от къде и защо идваме, понеже незнанието ни има значение за цялото приключение. Сигурна съм, че на подсъзнателно (духовно) ниво знаем, но човешкият разум рядко чува гласа на душата си. Напълно съм съгласна с мнението ти за самоубийството, обаче!
Знаеш ли, до неотдавна бях ''ЗА'' евтаназията - вече съм твърдо против. Всяка мъка ни е пратена с конкретна цел и ако се опитаме да хитруваме и да си я спестим, със сигурност в следващото прераждане ще платим много скъпо за тарикатлъка.

Това с материализирането ни звучи много интересно и потайно.  Много е несправедливо някак си, да не знаем от къде идваме, и на къде отиваме, и най-важното, ЗАЩО! Аз вече съм в такава възраст, че няма да ми стигне живота, за да навляза и в окултното, макар че много ми се иска. Познавам единствено материалното ни съществуване. Природните феномени днес са лесно обясними с физичните закони. Ако хората не бяха толкова лоши, да мислят за оръжия с които да се изтребват, може би сега щяхме да владеем много непознати нам неща. Телепортацията на теория е обяснима, само че на практика неосъществима. За сега. Връзката материя-енергия е правило и закон за съществуването на вселената. Превръщането на материя в лъчиста енергия (полева форма) и изстрелването и в определена посока, където приемник я улавя и трансформира в първоначалния и вид е теоретичното обяснение на телепортацията. Аз като човек на техниката мога да го приема, но как да си обясня нематериалното или духовното, след като трябва да го приема че съществува, без видими доказателства? Това с преражданията вече става хит, а аз съм доста изостанал, макар че в патриархалния свят много повече се цени духовността.

Цитат
Добре бе, звучиш, като сравнително интелигентен човек - как можа да надрънкаш толкова глупости???
Как си представяш тепърва да се отнемат права и да се прибират жените по къщите, все едно са кокошки???
Светът тепърва се унифицира - мъжете си скубят веждите и масово си бръснат краката, а жените вдигат щанги и се боксират. Няма професия, в която жените не са приети, като изключим определено силовите, но там те са на административни или ръководни постове. Регресът е невъзможен, освен ако човешкият вид не загине внезапно и еволюцията трябва да започне отначало. Всичко останало, което с такъв патос прокламираш, включително изцяло мъжката репродукция са празни приказки, които никога няма да се случат. :) Извинявай, че ти валя на парада, както казват братята американци, ама слез на Земята и се осъзнай.

Между другото - преди на картата да се появи държавата САЩ войни също е имало, така че не се заблуждавай, че с нейното изчезване ще се възцари мир на Земята.

 " И най-умният си е малко прост!" Глупости може всеки да надрънка, но и в най-голямата глупост по някога се крие доста истина, стига да се схване основния замисъл. Не е задължително жените да се прибират като кокошки от улицата за да се натикат в къщите. Достатълно е законово да не им се разрешават безобразията, които юридически се насърчават от американската доктрина, за равенство на света, колонизиран от тях. Достатъчно е да се премахнат глупавите закони за защита и полова дискриминация, и всичко ще се промени от самосебе си. И без друго не вършат работа, а само озлобяват мъжете, които пребиват и убиват жените заради наглото им отношение, използвайки за параван законите. Антидискриминационните закони по същество са си дискриминационни за мъжете, за това не могат да действат ефективно. Няма как жена, да се наложи над мъж и да го управлява без негово съгласие, а мъжът винаги може да я набие и да постигне своето, без да я пита дали е съгласна с него. Тези мъже дето си скубят вежди и си бръснат краката са точно гнилоча или девиантите, продукт да западните демокрации и са женски електорат. Заради тях феминизмът успя да зарази женския пол в хр. свят. Тези жени дето се боксират и вдигат щанги, могат да се състезават само помежду си. Можеш ли да посочиш женско постижение равностойно на мъжко в тези или която си искаш дисциплина. Тези жени не могат да се състезават дори с мен, нищо че не съм професионален спортист. Вдигам 170 кг. веднъж от лежанка, или три пъти по 130 кг. Смяташ ли, че Станка Златева има шанс срещу мъж-борец в нейната категория? Та тя и срещу мен няма никакъв шанс, но да речем че не ми е в категорията. Няма професия в която жените да са конкуренция на мъжете, за това работодателите не ги искат на работа. А, това че ги слагат на ръководни постове е най-голямата глупост и е престъпление срещу природата, оформено в сорос програмите и планът за унищожение Ран-Ът. Преди да се появи САЩ на картата е имало войни, но в много малък мащаб. Откакто съществуват САЩ, войните не са спирали по света и то все създавани от тях. Ако Мюсюлманите се обединят и унищожат САЩ,  ще спрат всички военни конфликти в ислямския свят, и ще се сложи край на феминизма и простотията с женските права. Светът може да съществува само в патриархална среда, както е съществувал до сега. Феминистичната зараза също ще го унищожи, ако останалите мъже, не се вразумят, и не сложат жените на мястото им. Соросоидите тържествуват, с постигнатите резултати. Над 68% от мъжете в света са с мизогиния.  Останалите 30% си бръснат краката и си скубят веждите, прокламирайки хомосексуализъм. Всяко начало има и край, но физическото и умствено надмощие на мъжкия пол над женския е вечно, без значение до кога Сащ ще налагат на колониите си феминизъм, а ще се държат консервативно в собствената си страна. Хайде до скоро. Слушай музика и се радвай на живота, защото земният е много кратък. Приятен ден!
https://www.youtube.com/watch?v=9jXmPZeZTUs


30
Здрасти Миме! Вярно е, че положението е много зле за нас, но за други е добре дошло. Войните винаги ги е имало от както съществува хомо сапиенс. А, че мъжете са си по-добри водачи е безспорно, поради простата причина че винаги силния води и командва слабия, и за това светът винаги ще се управлява от мъже, които няма да допуснат жени да ги управляват освен ако не са родните им майки. Предполагам че знаеш какво казва един велик водач, който можел да прави много неща едновременно (дето и жените уж можели), и е оставил отпечатъка си в историята?? - "Всички жени са ку*ви с изключение на майка ми, но да не забравяме че и тя е жена"! Така че това с женско управление на света го забравете. Мястото на жените е посочено в темата и е най-точно определено. Днес поради феминистичната идеология светът изостана от развитието си, но съм сигурен съм че ще успее да навакса, когато мъжете натикат жените по домовете си, и физически им ограничат правото на глас до толкова, че да не смеят да гъкнат. Дефеминизацията е наложителна първо при правораздавателните органи. Ако се въведат закони ограничаващи женското присъствие във всички дейности, отнасящи се до технически прогрес и благоденствие, няма да има конфликтни ситуации между половете и на мъжете няма да им се налага да бият или убиват жените. Просто на мъжете, жените все още са им необходими за разплод. Когато се премахне тази зависимост , нама да има нужда от тях и мъжете ще могат да ги ликвидират според ситуацията, ако е наложително. ;D ;D ;D

Цитат
Отново за мъжките рожби - явно още си твърде млад и не можеш да оцениш колко си благлословен с дъщерите си.

Колко ли съм млад?? УАуу.... какво ласкателство!! Ще се разтопя....!! Аз оценявам това, че природата ме е дарила с деца, макар и момичета, защото има много други семейства, които са бездетни. Миме, след като си жена няма как да разбереш мъжкото желание за момчета-наследници. Да имаш деца и от двата пола е най-добре, но и да си само с момчета пак е много по-добре, отколкото само с момичета. Малката ми дъщеря е вече в 12 клас , а голямата е студентка трета година в София. Е, аз се чувствам още млад, макар че вече съм в напреднала възраст. Уверявам те че си ги обичам много и винаги ще ги осигурявам максимално според възможностите си. Едно нещо не можете да разберете вие жените! Мъжката природа. Момчето-мъж на подсъзнателно ниво усеща превъзходството си над жените и всичко останало. Наблюдавал съм как по сорос-програмите промиват мозъчетата на децата в детските градини, като им втълпяват насила равенство между половете. Не им се получава. Момчетата пак са си момчета и проявяват своята агресивност срямо момичетата. Сами се разделят изцяло само в момчешка компания и си играят с пушки и камиончета, а за момичетата пак остават парцалките и куклите + играчките за чичо доктор, макар че и в медицината пак мъжете са по-добри от жените.

Цитат
Голяма греда с руската музика, любими ми приятелю Херку.
Не слушам нищо, което не е на английски. Не слушам бг. пародии, нито пък европейски, освен английски и то само някои. По отношение на музиката и киното съм си американофил - нямам обяснение защо, просто ми пасват на вътрешните потребности.

Много жалко Миме, аз като музикант още от времето на соца, харесвам всякаква музика, с изключение на просташка чалга. Дори сега много обичам да слушам джаз. Някак си ме успокоява, а и всеки инструмент в джаза изпъква със своята специфичност. Руската музика Миме е много колоритна и в нея винаги има фрагменти от руския фолклор. По скоро ти си от новото поколение, което е американизирано благодарение на пропагандата от запад и фантасмагориите на холивудските продукции. За мен английският език е тъп и неточен с неговите правилни и неправилни глаголи. Ако в бързината речеш нещо, може да разберат друго. Разговор на висок тон на английски, прилича на кучешки лай. Липсват сума ти букви като Ч,Ш, Щ и други. Аз съм радиолюбител с най-висок клас "А" с ранг  професионален. Републикански състезател съм по радио-конструиране и радио-телеграфия. Участвал съм в много републикански и международни състезания до преди "демокрацията". Още преди ерата на компютрите и интернет, ние радиолюбителите разговаряхме с цял свят по радиото. Аз имам над 5 000 радиовръзки, потвърдени с QSL-картички от клубните и личната ми радиостанция. При работа на SSB (еднолентова модулация) се работи с микрофон. Тогава радиообменът е на английски + радиолюбителски кодове и съкращения. Тогава подигравателно лапвахме по една слива (стамболка) или череша в устата, за да говорим по изразително, и си глътвахме езика, за да не звучи много твърдо "Р". Много жалко. Гордо заявяваш, че си американофил, и го оприличаваш, като твои потребности. На другия полюс пък са русофилите. Е, аз пък си оставам патриархален българофил. И като такъв симпатизирам на славянските народи. Надявам се такива като мен, да станат някой ден отново болшинство. На по-различно мислещите хора, отдавна е ясно, че най-голямото зло за човечеството е САЩ и еврейската държава.  Не напразно я наричат "Империя на злото"! Ако се ликвидира САЩ, в света наистина ще настъпи мир, и природните ресурси ще се оползотворяват рационално, защото планетата има възможност да изхрани  до 40 милиарда население, като се съобразяваме с природата. Балансът на силите го поддържа само Русия. Тя е единствената държава в света, която може да ликвидира това зло, но поддържа политика на противопоставяне, защитавайки корпоративни интереси.

Цитат
вярвам в прераждането, защото ми се струва адски логично. Някак го знам с душата си, а по-сигурно от това - здраве му кажи. :)

Виждаш ли Миме? Вярваш го, и ти се струва адски логично, пък и имаш вътрешното усещане за това да е така. По тази логика сега помисли за вътрешното усещане на мъжете, относно превъзходството им над жените. Мъжка природа. Докато същесвуват мъжете (а това ще е вечно), никога няма да се подчиняват на жените, защото ще е болестно състояние (мазохизъм), а винаги ще е обратното. Точно за това феминизмът ще си остане една утопия, пречеща на нормалния ход и технически прогрес на човечеството. Прераждането е предположение, което за сега няма нито едно доказателство. Може да го има, а може и да го няма. Вярата и надеждата са добродетели, които са характерни за хората които творят, а не за тези които рушат. Но пак е въпрос на гледна точка, защото само разрушавайки злото, можеш да градиш доброто. Без злото, няма как да разберем доброто нали? Някъде бях чел че на света няма зло, а просто нееволюирало, неосъзнато добро. Странна философия, но има логика.

Цитат
Материалният свят, в който сме тук за малко е микроскопична част от всичко, с което сме свързани. Проблемът е, че сме забравили напълно какво сме и откъде и защо идваме, а това ни кара да се вторачваме в незначителните глупости, които наричаме ''живот''. Физиката разглежда само материалните явления в това измерение, а това е крайно недостатъчно, за да имаме изчерпателна информация за ... цялото.

Е, сега вече напълно се обърках, признавам си! Как може да забравим нещо ( какво сме и откъде и защо идваме), след като никога не сме го знаели със сигурност, а само предполагаме? Но си права! Това което наричаме живот за някой е основен смисъл на съществуване, а други не го оценяват и в отчаянието си сами слагат край на живота си. За мен животът не е незначителна глупост. Сама казваш, че присъствието ни тук е за да си научим урока. Значи все пак има смисъл, и не може да го опраделим като глупост. За мен глупост е да сложиш край на живота си, в отчаяние, без да потърсиш изход, какъвто винаги може да се намери. Физичните закони обясняват (доказват ) материалните явления в това измерение, защото не познаваме друго. Но това си е само мое виждане, и ти не си длъжна да се съобразяваш с него.

Благодаря за психопортрета, просто исках да знам как изглеждам от страни. Аз до скоро не знаех какво точно значи термин като "алфа мъжкар", а "джентълмен" означаваше по-простичко уважение към жените като по-слаб пол и заслугите им относно репродукцията на човешкия род. Само че днес жените дами ли са, за да са мъжете джентълмени? Иначе си 100 % права за мен. И аз не търпя несправедливости (според мен), без значение пола. Преди време минавайки през междублоково пространство бързайки за офиса (обикновено се движа пеш или с велосипед), попаднах на грозна гледка. Един мъж пребиваше жестоко жена си пред очите на минаващи покрай тях хора, и всички отминаваха без да се намесят. Не се стърпях и се намесих, защото имаше вероятност да я осакати или убие, а тя ми беше далечна роднина. Онзи се разпсува и се опита да ме удари. Тогава  го свалих на земята в тревата на градинката. Извих му ръцете отзад и му стъпах на врата за да не мърда, като внимавах да не му го строша. Това стана пред погледите на хората около нас. Мръсника започна да се извинява, че се бил ядосал и че жена му не го слушала. Обеща да не я бие повече, а аз му обещах, че следващият път ако го видя пак, ще го потроша и няма да може да се познае. Сранното беше, че след това ме извикаха в полицията. Онзи беше подал оплакване, че съм го пребил. Още по странно беше, че и жена му ме обвини в същото, подкрепяйки мъжа си. Добре че имаше много свидетели на случилото си и ми се размина. Обясни ми сега, как виждаш джентълменството при мъжете днес, и може ли да го има, както е било някога? Вярно е, че у дома аз определям правилата, но истината е, че всички жени ме командорят защото си ги обичам и винаги към уважавал желанията им. Чужди майстори в къщи не идват, а и не е необходимо защото дори и да си платя за някаква работа, никой няма да я свърши качествено като мен, освен ако лично не упражня контрол. Аз имам две къщи. Едната е наследствена, а другата съм построил уважавайки желанието на жена ми. Тя си избра проекта и въобще интериора и екстериора са по нейни желания. Виждаш ли сега колко "лош" може да бъде един мъж с патриархално възпитание като мен? Поотплеснах се малко, но понеже навън вали и ми остава повечко свободно време, реших да го отделя за теб.
Утре ще прескоча до Букурещ (Румъния). Приятел ще лети за Португалия, а летището там е най удобно. Приятен ден Миме, нищо че е дъждовен. Ще се "видим" в понеделник, ако оцелеем до тогава.
https://www.youtube.com/watch?v=MyZuzYtXTnI

Страници: 1 [2] 3 4 5