Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Fiore

Страници: [1] 2 3 ... 11
1
Пия вода.Задължително.Минимум литър.До леглото винаги имам шише вода и бонбони или пакетчета захар. А лятото в хладилника винаги имам приготвено едино шише айран със сол.Случвало се е да не мога сутрин да стана,за да си го взема. Просто имам ниско кръвно.През ноща се обезводнявам и на сутринта не знам къде съм ...Чак след като се реанимирам тогава следва всичко останало според програмата за деня.
Това,което в последно време НЕ правя сутрин е да пускам компютър освен,ако няма нещо спешно.  :)

2
По принцип съм на мнение,че овеса си е за конете.Обаче,когато си на диета все нещо трябва да се яде.А овеса доста засища.
Вече седемнайсти ден не ям хляб.Мъка и неописуема трагедия е в душата ми.Герой съм аз.Всъщност до сега никога не бях се отказвала от хляба.Наламявала съм го до минимум,но винаги е имало филийка поне за закуска.Много обичам всякакви хлебчета,питчици,банички,тутманичета.И по-лошото е,че ги правя превъзходни.
И така прибегнах до овесени ядки за закуска.3 супени лъжици в малко прясно мляко са ми достатъчни.Бутам и лъжичка мед,няколко стафиди и смлени бадеми или лешници. Фините ядки ги кисна във вряла вода за няколко минути после ги изцеждам и ги слагам в прясното мляко.Забелязала съм,че водата става леко мътна и слузеста  и за това я хвърлям.
Не съм фен на овесените ядки,но се налага.Винаги бих намерила нещо по-привлекателно за закуска  ;D
А тия бисквити на Мария Христова мисля да ги пробвам.
Само че се чудя дали може да се добави и малко мед и тези фурми да се заменят със сини сливи или стафиди?

3
Един мъж постоянно натяквал на жена си, че е много дебела:
- Я се виж ма, задникът ти е грамаден колкото пералня!
Легнали си те вечерта и на мъжа му се прищяло и взел да я побутва оттук- оттам.
Събудила се жената и сърдито рекла:
-Ааа, айде сега за един малък и кирлив чорап, цяла пералня няма да въртя. Изпери си го на ръка…

4
Важното е,че те го вярват  ;D  По стечение на обстоятелствата имам доста познати андролози и по мои наблюдения наистина имат някакви такива опасения.Е,до колко са основателни не мога да кажа.Но знам,че със собствените си деца внимават и изпадат даже в крайности.

5
Е какво да легализират.Кой ви спира да си пушите  ;D Тая държава е като разграден двор.
И баба ми може да ходи да се напуши без проблем. Стига да има пари.

Да легализираме марихуаната,гей браковете и проституцията и да съберем очите на цяла Европа  ;D

Не мисля,че в България за момента легализирането на марихуаната е добра идея.Просто държавата няма да може да контролира нещата.

Но по принцип съм "за" употреба на марихуана за медицински цели под лекарски контрол.

6
Аз не съм против :)
Да правят, каквото искат стига да не ми го навират в очите непрекъснато под една или друга форма.Имам предвид,че ми е писнало да слушам кой колко бил дискриминиран за това или за онова.Аз като съм хетеро, що си нямам парад?
Мен не ме интересува с кой си лягаш.Интересува ме, какво правиш за обществото,за държавата,за хората.Ако си добър човек на мен това ми е достатъчно.
И аз мисля,че трябва такива отношения да се регламентират законово.Тия хора също живеят в общество и трябва да имат същите права и задължения като останалите.Не виждам това с какво пречи или вреди.
Никога не съм могла да разбера тая хомофобоя,която я има у някои хора.

7
Да,най-доброто е айран със сол и много вода така,че организма да не се обезводнява. Аз също имам ниско кръвно и това ми е голям проблем лятото.

8
Страдате ли от някакви алергии и какви са те? Успявате ли да ги контролирате? Намирате ли някакво адекватно лечение?

9
Аз ползвам в началото на сезона,защото не понасям мургавия тен,който придобивам ;D Имам светла кожа,но нито изгарям,нито почервенявам.Придобивам шоколадов тен без услия. А като знам,колко жени се мъчат да имат това,което аз не искам. ;D чак жал ми става. За съжаление обаче нищо не помага-дали с или без слънцезащитни продукти всяко лято почернявам на тениска,на потник,на деколте,та даже и на сандали...

11
И аз мисля,че могат да влияят.Може би не самите думи,а интонацията с която ги изговаряме.Започнах много да се замислям за тези неща след една случка с моята котка. Един ден вкъщи нещо се скарахме по-сериозно и аз бях много ядосана.Котката веднага усети промяната,дойде до мен и започна да ме успокоява с мъркане.Не се замисляме,какви неща си причиняваме с лошите думи и лошите чувства.Това разболява.

12
В тази тема може да споделяте на каква диета сте и как върви. Да се оплачете или да се похвалите.  ;)
Понякога човек има нужда от насърчаване и подкрепа.

13
Как почиствате дома си? Какви и колко препарати използвате и нужни ли са ни изобщо? Как се отразяват на здравето ни?

14
Купих си едно мазило на Бочко пък да видим.Тая година още не са ме хапали, за това не знам дали действа.  ;D

15
Пламен,тук едва ли някой ще пуска тъпи шеги по твой адрес само, защото не ядеш месо  :) Всеки е свободен да изрази мнението си.Радвам се,че и ти го направи.
Според мен при хората е същото,както и при животните -делят се на месоядни и тревопасни.Забелязала съм,че има хора,които не могат без месо.На тях физически им е необходимо. Има и хора,които не изпитват необходимост от месо. Всеки трябва да следва собствените си предпочитания.

Страници: [1] 2 3 ... 11