Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Fiore

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11
31
Все още съм на мнение,че задника на моето бебе ще си го гледам само аз,защото това си е мой личен момент,който няма да споделя във фейсбук :) То там даже мои снимки няма. Бих пуснала обаче няколко снимки за роднините и приятелите,но те биха били такива,каквито са и моите бебешки снимки.Класика.Без нищо, с което да излагам себе си или детето. По принцип не обичам да споделям лични неща където и да било в интернет.Слагам определени граници и не допускам никой да наднича в личното ми пространство и в личните ми изживявания.

32
За сега никак.В сериозните отношения съм начинаеща и в момента всичко ми е интересно.А и в началото летиш в облаците.Но съм наясно,че в един момент нещата омръзват и трябва да се търси разнообразие.Мисля си,че комуникацията е много важна.Понякога хората изпитват скука и отегчение,но си мълчат,за да не засегнат другия.

33
Всички са се вторачили в циците и никой не се замисля за детето :) Нямам нищо против една майка да си накърми детето на обществено място стига да го прави дискретно без да парадира с това.
Има специални места за кърмене,за да може детето да не се стресира от околни шумове,а и майката да не се притеснява.Друг е въпроса в България как са уредени тези места.
Не ме притеснява кърменето на обществено място, притеснява ме мърлявщината на съвременната българска майка.Едно дете има нужда от режим и грижи,а не да яде по молове и да дреме по столовете на някое заведение, докато мама кудкудяка с други кокошки,пие кафенце и пуши цигарки... Преди дни бях свидетел на такава картинка и ми стана толкова гадно.

34
На един мъж от Перник спрял да му става. Жена му яко издивяла.Пил виагра, мазал се с к`во ли не. Ефект никакъв. Накрая попаднал на един доктор, който му дал 6 хапчета и му казал да пие точно по едно на месец.
Мъжът си казал:
- Да бе, че ти чекам аз толкова време. Заеби!
Вечерта ги изпил всичките наведнъж и оная работа му станала ЧУГУН. И като започнал - жената, съседката отдолу, съседката отгоре, целия вход, целия блок, почти целия квартал Металург... , даже се оглеждал към магистралата за София.
След три дни отива той унил при доктора с обяснението, че само му се "щави" и че и така не се живее. Доктора се ядосал, защото лекарството било експериментално и нямало инструкции за предозировка. Все пак му казал, че логически, ако прекара ток през каламбаците си, може и да прекъсне чугунената си ерекция.
Мъжът се прибрал у дома. Било събота сутрин.Хората тръскали спалното си бельо, тупали весело килимите си…
Слязъл той пред блока при своя Голф 2, а хората от целия блок излезли по балконите, притеснени да видят какво ще прави. Човекът си свалил гащите, извадил две жици от акумулатора и точно тогава от един балкон се чул истеричен вик:
- Бегайтееее, тоя презареждаааа!!!!

35
Учителката в детската:
- Другарю, всяка сутрин водите различно дете!
- Ама, моля ви се, другарко! Каквото ми дадете вечерта, такова връщам!

36
Момиченце на пет годинки се хвали в детската градина на приятелка:
- Имаме си нов татко!
- Как се казва?
- Петър Иванов.
- Петър Крумов Иванов?
- Да.
- А-а, този е добър! Беше у нас миналата година!

37
- Моят мозък е мъжки!
- Защо мислиш така, миличка?
- Ами... като му задам сериозен въпрос, млъква и отива да пие в кръчмата..

38
Един сляп човек си поръчва проститутка за нощта. 0писва каква иска да е и му я пращат в хотела.
Влиза тя в неговата стая и той започва да я разпитва:
- Руса ли си?
- Да, с дълги руси коси съм - отговаря палаво жената.
- С червени прашки ли си, защото червеното ме възбужда?
- Да, с червени прашки съм.
- А правиш ли 69?
- Правя, само, че другия месец!

39
На състезание по плуване за непрофесионалисти,изненадващо за всички печели 82г жена.След награждаването млад журналист пита бабата:
-Къде се научихте да плувате така добре?В миналото сигурно сте били шампионка?!Аз съм доста млад и не ви помня!
-Не,чедо,на младини бях проситутка на повикване във Венеция

40
Мъж отива при хирург
- Докторе, от известно време много ме боли лакътя.
Докторът му казва
- Занеси урина за изследване в лабораторията и утре ми донеси резултата.
Нашият се ядосал занесъл в едно шише в лабораторията урина от дъщеря му, жена му, негова и за капак сипал малко старо машинно масло. Взел резултата на другия ден и носи изследванията на хирурга.
Доктора погледнал изследванията и му казва
- Дъщеря ти е бременна в 3-ти месец, жена ти си има нов любовник, маслената помпа на колата ти е за смяна, а кенефът у вас е много малък и като мастурбираш си удряш редовно лакътя в стената…

41
Млад военоморски офицер бил улучен от граната, но получил поражения само по ушите си, вследствие на което се наложило да ги ампутират. Бил прехвърлен в главнокомандването и след години вярна служба се издигнал до ранг генерал-майор. Бил известен с това че е много чувствителен по отношение на ушите си. Един ден се наложило да интервюира 3 военослужещи които кандидатствали за помощен персонал.
Първият бил капитан-летец. Представил се блестящо на интервюто. Накрая генерала го попитал:
- Забелязвате ли нещо особено у мен?
- Ами да, разбира се, вие сте без уши.
След този отговор генерала се ядосал и го изхвърли.
Втория кандидат бил лейтенант от тиловите части. Също се представил блестящо на интервюто, но на въпроса на генерала отговорил както и летеца.
Третия кандидат бил старшина. На интервюто се справил отлично, когато обаче генерала го попитал: намирате ли нещо особено в мен? той отвърнал:
- Ами мисля че носите контактни лещи
Генерала се зарадвал, и си рекъл колко наблюдателен и тактичен човек.
- Как разбрахте че нося контактни лещи? - попитал генерала
- Ами как бихте носили очила, след като шибаните ви уши ги няма

42
2015 година. Война между Русия и Америка.
Американски диверсанти в пълно бойно снаражение вече 4-та седмица вървят из Сибир.
– Ефрейтор, вече 4 седмици вървим из Сибир и никой не сме видяли, нали така?
– Така...
– Тогава, може да махнем рекламата на кока-кола от каските.

43
Отива майка да вземе детето си от детската градина и какво да види – всички деца са в пясъчника с телефоните, а учителката спи на пейката...
Майката буди учителката:
-Как не ви е срам ... Спите си тук, а децата могат да тръгнат накъдето си искат ...
Учителката сънено:
- Спокойно, няма къде да ходят... Wi-Fi има само в рамките на пясъчника....

44
Офицери решават важен въпрос: колко бутилки водка да се вземат за утрешния пикник?
Полковникът:
- Вашите предложения, другарю лейтенант.
- Предлагам да вземем по осем бутилки на човек.
- Е, вие сте млад, може би не си спомняте, че преди две години ние взехме по осем бутилки на човек и какъв беше резултата? Изгубихме си автобуса! Не, не става. Вашите предложения, другарю капитан.
- Седем бутилки на човек.
- Вие служите при нас малко по-отдавна и би трябвало да си спомните, че преди четири години ние бяхме взели по седем бутилки на човек и какъв беше резултата? Изгубихме радиста! Не става. Вашите предложения, другарю майор.
- Шест бутилки водка на човек.
- Е, това вече е непростимо! Вие сте длъжен да си спомняте какво се случи преди три години, когато взехме по шест бутилки. Какво стана? Изгубихме си въдиците, ето какво стана... Не, другари, чуйте моето предложение. Взимаме по десет бутилки водка на човек. Въдици не взимаме, радиста не взимаме и не излизаме от автобуса.

45
- Защо в Сибир няма рапъри?
– Защото при -35 градуса няма как да израстнеш на улицата.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11