Lechenie.bg - За един по-здравословен свят!
Тази тема е много опасна да се подхваща когато няма диетолог който да ни обясни всичко по-подробно защото може да стане някой голям диетичен фал :Д
Защо да е притеснително? Това е страхотен начин да изхвърлиш токсините. Важно е само да се настроиш, че няма да приемаш никаква храна - другото е лесно.
Цитат на: Mimeto в Август 30, 2015, 10:58:39 pmЗащо да е притеснително? Това е страхотен начин да изхвърлиш токсините. Важно е само да се настроиш, че няма да приемаш никаква храна - другото е лесно. Аз го правил това, дори веднъж 3 дни не ядох нищо, но трудно се изкарва особено ако работиш, макар че след втория ден свикваш с глада. После захраних с една сланина, помня.
Цитат на: ivan_ivanov в Август 31, 2015, 04:53:29 pmЦитат на: Mimeto в Август 30, 2015, 10:58:39 pmЗащо да е притеснително? Това е страхотен начин да изхвърлиш токсините. Важно е само да се настроиш, че няма да приемаш никаква храна - другото е лесно. Аз го правил това, дори веднъж 3 дни не ядох нищо, но трудно се изкарва особено ако работиш, макар че след втория ден свикваш с глада. После захраних с една сланина, помня. Тц-тц-тц е, как може? Захранването е по-важно от самото гладуване, не се започва със сланина по никакъв начин.
Цитат на: Mimeto в Август 31, 2015, 11:44:23 pmЦитат на: ivan_ivanov в Август 31, 2015, 04:53:29 pmЦитат на: Mimeto в Август 30, 2015, 10:58:39 pmЗащо да е притеснително? Това е страхотен начин да изхвърлиш токсините. Важно е само да се настроиш, че няма да приемаш никаква храна - другото е лесно. Аз го правил това, дори веднъж 3 дни не ядох нищо, но трудно се изкарва особено ако работиш, макар че след втория ден свикваш с глада. После захраних с една сланина, помня. Тц-тц-тц е, как може? Захранването е по-важно от самото гладуване, не се започва със сланина по никакъв начин.Ами нямах нищо други в хладилника и затова нападнах нея, макар че беше страшно солена и отвратителна на вкус.