Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Мария Христова

Страници: [1] 2 3 ... 5
1
До този момент не съм се възползвала от услугите на професионална фирма за почистване. Разбира се, това съвсем не значи, че за в бъдеще не бих позвънила на някоя утвърдена и наложила се фирма. До този момент ми остава достатъчно време, което да посветя на основното почистване в дома си, нооо скоро ми предстои да стана майка и нещата биха придобили съвсем различен облик мисля, така че вече съм се застраховала с няколко визитки, които държа на видно място :)

2
Със сода можете да почиствате пожълтелите подметки на вашите обувки. Аз лично съм пробвала този метод и гарантирам, че резултатът ще надхвърли най-смелите ви очаквания :)

3
Не е никак нормално според мен. Посетете лекаря си и не подценявайте проблема. Обръщайте внимание на здравето си, мили хора!

4
До къде ли ще сме е докарали, ако трябва да избираме - Интернет или здравна вноска?!?! Моята работа е свързана пряко с Интернет. В случай, че не разполагам с тази връзка, то едва ли ще имам средства, благодарение на които да си заплащам здравната вноска. Ако ли нещата опрат до там, то значи е време да се упътим към Терминал 2

5
Моят личен лекар е, меко казано, кошмарен. Оставяме настрана, че с познанията му до сега не съм се "сблъсквала", но преди година ни се наложи да го посетим за изследвания, необходими за сключване на граждански брак и той реши, че единствената опция е да минем по бързата процедура, при която трябваше да плащаме като попове. Принудени от него, ние просто нямахме избор. Ще го сменяме определено!

6
Мъж или жена - не мисля, че в това има особено значение, важно е медицинското лице да бъе компетентно и с широки познания. Препоръчвам д-р Боряна Омайникова, практикува в София, и д-р Минчев - Бургас.

7
Не, аз не съм си правила тест за СПИН. Никога не съм имала притеснения, че е възможно да съм "лепнала" някоя болест.

8
Опасен или не, мястото на урана със сигурност не е в питейната вода. Още повече, че дори използвана за водни ритуали, водата попадайки върху кожата на човек също има негативно влияние. Какво всъщност се случва: хората плащат редовно своите сметки за ток, вода, а в замяна получават вредна за здравето си вода, или поне така смятат. Нормално е да го има това безпокойство.

9
По около 4-5 на ден ...Но само яйца не ми стига да ям. Може да са хранителни, но оставам гладен след тях винаги :)...

Еее, нормално е, Иво. Яйцата са протеин, с който също не трябва да се прекалява. Виж, съчетани със зелена салатка, печено агнешко и някой домашно козуначе, друго се получава.

10
Разбира се, че спазваме....първото яйце се боядисва в наситено червена боя и се оставя в дома ни до следващия Великден, когато проверявам каква ще бъде следващата година. Другото неизбежно и задълително "правило" е да ходим на църква цялото семейство....Яденето на козунаци, агнешко печено и зелена салата с лук са също част от традициите, които предполагам всяко семейство спазва

11
Със сигурност е една от най-вредните храни, особено ако бъде сервирана в някое от капанчетата на плажа. Вероятността да имате стомашни болки, няколко часа по-късно, е огромна...Там олиото не се сменя с месеци, а това е истинки враг за стомаха

12
Дори не ми се коментира, но не мога да се сдържа... за това смятам да кажа само едно - наближават Великденските празници, нека, който може и с каквото може, да помогне на поне една възрастна женица, чиито пари не й достигат за закупуване на медикаменти, пък какво остава за едно козуначе :( Знам, че не е по темата, но чувайки "пенсиониране" сълзите в мен напират...

13
Изключително тъжен случай!
Нямам ни най-малка идея кога са ми поставяли конкретната ваксина. Смятам, че рискът за заразяване, след като бъдем ваксинирани, рязко намалява. Дори се опитвам да вярвам, или поне така ми се иска, че не съществува такава опасност...

14
аз предлагам течен аналгин. Смятам, че наистина е добро средство за прогонване на главоболието

15
Ооо, звучи ми интересно :) Лошото е обаче, че комарите най-често ни нападат, докато сме на море или на място, където има воден басейн....тогава нещата стават по-трудни, някак си не ми се струва рентабилно да мъкна саксията със себе си, докато се отправям към някой курорт. Идеята за босилека е екстра за морските ни чада и онези, страдащи от нападения на комари, където и да се намират те :)

Страници: [1] 2 3 ... 5