Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Мария Христова

Страници: 1 [2] 3 4 5
16
Ами да, някой, някъде си беше написал/казал, че в седмицата задължително трябва да има един ден, в който да давате на организма онова, за което непрестанно алармира. Нека не прекаляваме с шоколада, който даваме на децата си, за да не се налага всяка седмица да посещаваме зъболекаря, но все пак съм против крайното му забраняване.

17
Еее, вече и детска дрога ли се произвежда  :D :D Започваме да ставаме "европейци"....а сега сериозно - какъв, по дяволите, е този кокаин и какво е действието му? Някой може ли да ме информира достоверно?

18
Моето мнение е, че човек не бива да приема хранителни добавки, освен ако не са му препоръчани от компетентно или медицинско лице. Пазете си здравето, защото всичко, рано или късно, дава своето отражение.

19
Ако това се случи - да си поставя силикон, то няма да го направя, заради съпруга си и неговото усещане. Изборът ще бъде базиран изцяло на това дали аз ще се чувствам по-добре в собственото си тяло. Нима мъжете ни не вършат куп неща, за които грам не се съобразяват с нашите разбирания, мнения, претенции, изисквания и предпочитания...? Лично аз се радвам, че съпругът ми е широкоскроен и не смята, че корекциите върху женското тяло ще наложат безвъзвратно затриване на природната красота.

20
Едно от нещата, с които умело се справям, е да не мисля за болестите и това, че те могат да сполетят мен, съпруга ми или най-близките ми хора. Това е моята ваксина против туберколоза. А, живот и здраве, ако един ден ми препоръчат да ваксинирам детето си, то бих го направила със сигурност. За момента - просто не мисля за милионите опасности, които ни дебнат :)

21
Моето мнение е да сведеш стреса и напрежението в живота си до минимум. Не съм сигурна дали това е сериозна препратка към сърцебиене и дискомфорт, но смятам, че дава някакво отражение, дори и минимално. Преди да заспиш мисли за хубавите неща, които са ти се случили, опитай се да се фокусираш единствено върху положителното в живота. Не съм специалист в тази област, но преди време и аз имах такъв период, който, за моя огромна радост, вече отмина. Това, което ми помогна, беше вътрешната нагласа. Както е казано: "Ако ние самите не си помогнем, няма кой друг да го направи вместо нас.".. (не съм сигурна дали цитирах правилно)

22
Ако се храните здравословно и балансирано, включвайки в менюто си сурови храни и такива, които ти дават енергия, то не смятам, че е необходимо да поднасяш на тялото си каквито и да било добавки..

23
Съгласна съм с мнението, изписано по-горе, че изборът между държавна и частна болница не е кой знае колко съществен. Далеч по-важно е обаче да попаднем на свестен специалист, тъй като днес такива индивиди са тотален дефицит. И все пак, ако мога да избирам и разполагам с финансовата възможност, бих се спряла на частните лечебни заведения, поради простата причина, че поддържащата там хигиена е на по-високо ниво, в сравнение с държавните болнични заведения.

24
Старая се да посещавам стоматолога си веднъж на шестмесечие...да, неприятно ми е, но все пак усмивката е визитката на един човек :)

25
Моето мнение е, че колбасите, било то наденици, салами, кренвирши, луканки....са възможно най-вредната храна за човешкия организъм. В интерес на истината, можем само да гадаем дали човек, който ежедневно похапва сланина на прах+кръв на прах+ консерванти, след време ще страда от високо кръвно. Факт е, обаче, че тялото ни ще страда перманентно, а ние ще боледуваме до безкрай. Какво ще кажете за една пържолка на дървени въглища или метната на електрическата скара? Нима това не е по-добрият вариант?!?

26
Ооо не знаех за Вивус, че са толкова коректни, спрямо потребителите. На мен често ми се налага да опирам до съдействието на бързи заеми. От къде произтича проблема, така и не ми стана ясно... като се замисля, май нещата са комплексни - минимално трудово възнаграждения + висок стандарт на живот = тотално безпаричие. Ноо.. това, може би, е друга тема. Та, иска ми се и аз да ви споделя положителните си впечатление за заемите от НетКредит. Това е една великолепна възможност за всеки един, който е изпаднал в беда. Единствено с данните си от лична карта успявам да се снабдя с необходимата  сума. Освен това, лихвите са несравнимо ниски, почти не дават отражение върху стойността, която възвръщам след време... Периодът го определям самата аз, съобразно бъдещите ми финансови постъпления. Служителите са изключително коректни и мили, отговарят на всеки един въпрос, който ви интересува. Те са "приятелското рамо", на което се опирам доооста често  ;)

27
Оххх, за съжаление и аз имам сходен проблем    :-\ ииии се чудя какво би ми помогнало... косата ми не спира да се накъсва :(((( Съветии  ???
Това, което ми помогна на мен беше спиране на ресането на косата, докато е мокра. В продължение на години изобщо не можеше да порасне, но откакто ме посъветваха да не я реша мокра, наистина се оправи. Номера е да свикнеш да се търпиш като разплетена кошница в главата, докато косата изсъхне. :)

Оооо благодаря много за страхотния съвет....ще си изградя този навик, каквото и да ми коства това...все пак се нуждая от здрава коса за сватбената си прическа, дано след два месеца има някакъв резултат :)

28
Слушам хип - хоп !!! Или нищо не слушам!!! Няма трети вариант... и това несъмнено ми действа прекрасно на емоционалното състояние   :)

29
Ако трябва да бъда откровена...харесва ми на светло. Мъжът ми е привърженик на затъмнените пространства или леко приглушените. Именно поради тази причина съм склонна да правя компромиси... но удоволствието си е все така изпепеляващо... :) 8)

30
За протокола 15-20 пъти :))) Здравословно и полезно :))

Страници: 1 [2] 3 4 5