Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivo

Страници: 1 [2] 3 4 ... 11
16
А, ок, щом няма да има бой  ;D

17
На мен градината не ми помогна, нали ти казвам - делях се от другите деца и си играех сам.  :) Ако едно дете е по-интровертно , иди го социализирай :)

18
Интуицията е когаро мозъкът работи на автопилот и сам взема решения без да го подвеждаме :)...

19
Според мен мястото на религията в училище е в часовете по литература когато се изучава гръцката митология. Най-точно. Така веки ще бъде образован по въпроса, но на никой няма да му набиват нищо в главата.

20
И все пак, въпреки рисковете, на жените трябва да се предостави избор сами да решат. И някои ваксини срещу животозастрашаващи болести също трябва да се правят на всеки човек, но на много майки не можеш да обясниш, че ваксините са нужни и те ги пропускат уж за доброто на децата си.

21
Не разбирам защо на мастурбацията се гледа с лошо око и се приема за голяма драма? Един познат казваше ''Сексът е за престиж - ч...ята е за удоволствие''. :) :) :)

Стига да не лишавате половинката от нейната доза кеф - мастурбирайте, колкото ви е необходимо.

Това е един вид като да правиш секс със себе си :) ....

22
А дамите понякога не могат ли да се задоволят само с получаване на орален секс от страна на мъжете, Nani? :) Не е ли като при мъжете  ?Едно 69 всички ще са доволни :) ... Така поне мисля  :D

Не мога да говоря от името на всички дами, но на мен оралният секс не ми е достатъчен. Това е все едно да ми показваш снимка на картофени кюфтенца и да кажеш, че си ме нахранил. :)

Позата 69 е доста прехвалена - нито доставя чак такова удоволствие, нито е удобна, чисто физически. Освен това не можеш да се насладиш на удоволствието, защото имаш работа да вършиш... хаххаха

Може би наистина е индивидуално, до сега не се бях замислял. В този случай най-добре е да се ползва като овертюра :)

23
Точно там е трагедията - преди секс мъжът може да говори за всичко и да каже всичко, което ще вкара жената в леглото. После спира да говори или говори само за себе си, като спестява интересните факти от живота си - по обясними причини.

Ами няма трагедия тук :) ... Да ти кажа честно аз толкова много говоря, че на практика трябва да съм съвсем откровен, защото иначе ще се оплета до шия :)... Или ще спрат да ме слушат  ;D
Ами има трагедия, защото е важно какво казваш, а не колко говориш. Има един тънък момент, в който мъжете са способни да бъдат интересни и да говорят с една жена, докато я свалят - на всякави теми. Когато я вкарат в леглото, обаче решават, че интелектуалното ѝ ниво изведнъж е спаднало рязко и ако изобщо продължат да говорят с нея е с назидателен тон, тип ''Чакай сега да те светна, че си проста и не знаеш''. :)
[/quote]

На мен ми се е случвало нещо подобно с едно момиче, с което в началото говорехме за всичко, а после стана така, че искаше постоянно да се държим за ръка и да мълчим. Верно че мълчанието понякога е приятно, но пък чак толкова...

24
Наскоро четох статия, в която пишеше, че много двойки изобщо не правят секс в първата брачна нощ, защото са много изморени и дори малко стресирани от големия ден :)

А вероятно и защото вече се чувстват обвързани с договор, който ги задължава да го правят?
Бракът е най-големият убиец на любовта и сексуалното привличане. Двойките, които живеят без брак остават много по-дълго време заедно от тези с подписа.
За мен ключът към успешния брак е компромиса, защото е важно да има с кого да остареете заедно. :)

Компромиса определено, но има и още нещо. Действително самата идеа да съм обвързан малко ми намалява желанието. Харесва ми от една страна да знам, че не съм сам, но от друга страна ми е най-приятно когато възприемам момичето като приятелка, с която правим секс. Дори и да искам да прекараме живота си заедно, самата идеа за договор ми влияе негативно.

25
Любов и секс / Re: Табу в секса
« -: Август 25, 2015, 06:19:21 am »
Иначе един познат се оплакваше, че последното му гадже (с което е бил около 5 години) категорично му е отказвало орален секс. Това пък да лишиш някой от нещо, което е почти задължителна част от любовната игра, направо не ми го побира акъла.

Аз точно за това намеквах, защото дйствително има жени, на които не им харесва дори самата идея. Както ти каза, това е почти задължителна част от любовната игра (аз дори бих казал задължителна) и нещо подобно може наистина вече да е проблем. Според мен подобно нещо може да се сравни с пълен отказ от секс. :)
Аз съм чел отзиви на рускини по форуми и те казват, че им миришело неприятно и затова не искали орален секс, защото при уриниране винаги остава някаква част от урината под кожата и ако не се измие започва да мирише неприятно, затова и на някои жени ги е гнус.
[/quote]

В такъв случай е оправдателно, стига това наистина да е причината. Ако е така, може би с по-добра хигиена проблема ще се реши.

26
Не ми се вярва да действа това честно казано. Малко ми звучи нелепо от биологична гледна точка. Момичето според мен не трябва да се тревожи, не сме в 18 век :)

27
Аз не съм пробвал на плажа. Малко ме притеснява...

28
Кой ти казва... ;D Шегувам се, не съм, но това не би ме тревожило. Имам близки хора, които живеят с този проблем.

29
Децата са най-уязвими, защото искат да се направят на големи и никой не може да им обясни, че още са малки... нали все казват разни 10 годишни "аз като бях малък"... Като че ли сега е много голям :)

30
След секс обичам дългите, философски разговори. За жалост рядко се срещат мъже, способни да провеждат такива. Ако изобщо говорят за нещо е за себе си - което обикновено е скучно. :)

Аз обичам да водя такива разговори, но предпочитам преди секс... Така се стопява дистанцията :)
Точно там е трагедията - преди секс мъжът може да говори за всичко и да каже всичко, което ще вкара жената в леглото. После спира да говори или говори само за себе си, като спестява интересните факти от живота си - по обясними причини.

Ами няма трагедия тук :) ... Да ти кажа честно аз толкова много говоря, че на практика трябва да съм съвсем откровен, защото иначе ще се оплета до шия :)... Или ще спрат да ме слушат  ;D

Страници: 1 [2] 3 4 ... 11