Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivo

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11
31
Моята приятелка пътува доста често и има моменти, в които я няма за по няколко месеца, така че понякога нямам друга алтернатива :)... Когато е при мен също ми се случва, но много по-рядко, разбира се...

32
Според мен е много важно и самите обратни да осъзнаят, че с криене и скатаване няма да стигнат до никъде. Нали знаете, живота започва там, където свършва зоната на комфорт... :)

Така и на dampe няма да му се падне някоя готина мацка с мъжко самосъзнание, защото всичко ще е каквото си е ;)

33
Наскоро четох статия, в която пишеше, че много двойки изобщо не правят секс в първата брачна нощ, защото са много изморени и дори малко стресирани от големия ден :)

34
А дамите понякога не могат ли да се задоволят само с получаване на орален секс от страна на мъжете, Nani? :) Не е ли като при мъжете  ?Едно 69 всички ще са доволни :) ... Така поне мисля  :D

35
Мисионерската е класика...И аз съм за нея...Иначе ако не се ограничаваме само до поза, тогава най-много ми харесва оралния секс. Понякога дори и само той е достатъчен...

36
След секс обичам дългите, философски разговори. За жалост рядко се срещат мъже, способни да провеждат такива. Ако изобщо говорят за нещо е за себе си - което обикновено е скучно. :)

Аз обичам да водя такива разговори, но предпочитам преди секс... Така се стопява дистанцията :)

37
Ама ако връзката е хубава аз ще кривна ли :) ?
Това от кога се е променило, че нещо пак съм пропуснала? Последно, на мъжете не им трябваше причина, за да кръшкат!

Вие двамката с Dampe или сте някакво ново издание или бъркате омръзването с ''проблемна връзка''. Това, че гаджето вече не ти е интересно, не значи, че връзката е лоша, а само, че се е изчерпала. Това става с всички връзки, затова аз единствена тук приемам изневярата.

Ами тя връзката ако се е изчерпала, значи не е наред :) ...

38
А ако животът си направи тази шега и те срещне с точно такова момиче, което живее като хетеро? Как би се чувствал докато си мисли за разни мацки докато прави секс с теб и се преструва, че и харесва?

39
Аз не бих простила изневяра и не бих изневерила на мъжа си. То ако стигнем до там, значи сме си омръзнали и по-добре да не сме заедно.
Абе, като ти издумка 1-2 чаавета, друга песен ще запееш. Това да не ти е Америка - изритваш го от къщата и му вземаш всичко + издръжка, докато намериш друг балък да те издържа.

Много се впрягате, бе хора. Сексът е до време, животът е кратък - глупаво е да разрушиш една хубава връзка, заради нещо толкова незначително. Ако кривването е било само това и ако връзката е наистина хубава, разбира се.

Ама ако връзката е хубава аз ще кривна ли :) ?

40
Обичам да си почивам... Може да не спя, но поне да си полежа или да погледам някой филм например...

41
Любов и секс / Re: Foot fetish
« -: Август 22, 2015, 07:50:52 pm »
Е то пак има ама не така детайлно  ;D

42
Това че някой е баща на две деца не означава, че не е гей :) . Помисли си как в миналото в България на практика почти не е имало обратни. Сигурен съм, че ако събереш 20 души поне един или двама от тях ще са гей. Същото важи и за техните бащи :). И майки. Всеки може да живее като хетеро и в същото време ума му да е на друго място. Направи си следния експеримент: направи си списък с 20 души, които познаваш. Произволни и без значение от пола. Пдин от тях ще е гей 100% :) .

43
Няма подходяща възраст, зависи от момента и човека насреща.

С грешния човек всеки момент е неподходящ :)

44
Аз не бих простила изневяра и не бих изневерила на мъжа си. То ако стигнем до там, значи сме си омръзнали и по-добре да не сме заедно.

В такъв момент е по-добре не да изневеряват, а просто да се разделят.

45
Любов и секс / Re: Табу в секса
« -: Август 21, 2015, 07:47:59 pm »
Иначе един познат се оплакваше, че последното му гадже (с което е бил около 5 години) категорично му е отказвало орален секс. Това пък да лишиш някой от нещо, което е почти задължителна част от любовната игра, направо не ми го побира акъла.
[/quote]

Аз точно за това намеквах, защото дйствително има жени, на които не им харесва дори самата идея. Както ти каза, това е почти задължителна част от любовната игра (аз дори бих казал задължителна) и нещо подобно може наистина вече да е проблем. Според мен подобно нещо може да се сравни с пълен отказ от секс. :)

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11