Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivo

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
61
Една част от хората с деца сега наистина не зн аят изобщо как да се справят с тях. Постоянно чувам неща от сорта на "Искам да имам деца още от малък. Сега нямам търпение да станат на 18 и да започна живота си от начало." Сигурни всеки човек чува това, е понякога с други думи, но в същия смисъл. Ако хората смятат, че докато имат деца с живота им нещо не е наред, тогава нещо наистина куца...

62
Според мен, както каза Бико, наистина изневярата е предателство. Точно това я прави толкова гадно нещо. Аз не съм изневерявал и не са ми изневерявали, но ми става неприятно само като си го представя.

63
Любов и секс / Re: Foot fetish
« -: Август 15, 2015, 06:46:15 am »
В порното само едно ми е много странно - защо всички са с някакви панделки и финтифлюшки, а бузите им са направени червени като на съветски постер, в който всички са много щастливи. Някак като видя това и ми става смешно. За това гледам по-аматьорски записи когато ми се гледа нещо подобно.

64
За съжаление, напоследък гледам, че хората и на 25 масово не са готови и бебетата им ги гледат родителите им ...:)

65
Любов и секс / Re: Foot fetish
« -: Август 13, 2015, 07:13:47 am »
Аз такова извратено порно не съм гледал, само романтично, да не правя реклама от кой сайт най ми харесва. :D
[/quote]

Ванка, да не би да имаш предвид еротика? Сега ми хрумна... То наистина е малко по-различно от порното и познавам доста хора, които предпочитат да го гледат.

66
Любов и секс / Re: Foot fetish
« -: Август 12, 2015, 07:57:43 pm »
И аз така...и не ми се правете на луди, гледали сте порно :D :D

Аз такова извратено порно не съм гледал, само романтично, да не правя реклама от кой сайт най ми харесва. :D

Какво е пък това романтично порно? Да не би да се женят накрая? Автентични кадри от първата брачна нощ ли дават? Не съм попадала на такова - не че денонощно търся, де. ;) Сигурно започва с падане на коляно и пръстен с диамант, след което започва веселата част? Така ли е Ванка?

 ;D ;D ;D ;D ;D не мога да спра да се смея... "започва веселата част" ...Това прозвуча много забавно

67
Така е, бракът е само един документ, който регламентира отношенията между хората. Това е нещо, което просто показва, че някой човек е много близък с теб, а не е първият случаен минувач на улицата. Това ми звучи като нещо от сорта на "обратните не могат да сключват, примерно, договор с мобилен оператор. Всичко си е договор и в края на краищата, когато се абстрахираме от чувствата, в основата стои юридическата осн ова на нещата. Казвате "нека си живеят заедно щом искат". Ок, нека тогава и да се знае пред закона, че живеят заедно. Нали всичко трябва да е ясно, точно и регламентирано?

68
Любов и секс / Re: Проблем с ерекцията
« -: Август 08, 2015, 07:36:02 pm »
Да, порното няма очаквания от теб :) :)

69
Любов и секс / Re: Foot fetish
« -: Август 08, 2015, 07:28:50 pm »
Аз нещо по-различно си представих  ;D :P
И аз така...и не ми се правете на луди, гледали сте порно :D :D

Аз такова извратено порно не съм гледал, само романтично, да не правя реклама от кой сайт най ми харесва. :D
Аз харесвам аматьорско :) ...

70
Аз съм от Варна и едно лято се излъгах да работя в сферата на туризма...За три месеца смених 2 курорта и се нагледах на простотия за 4 живота напред .Бях и на Свети Константин и на Златни пясъци. Накрая не изтърпях и се отказах... не само от самото работно място, но от работата в този сектор като цяло. Да ви кажа хора, не виждам как може нормален човек да работи в такива условия и за толкова малко пари. Картината е следната: един мениджър с образование от Западна Европа "управлява" (или по-скоро се опитва) един куп неграмотни маймуни. Всички се псуват, плюят и целят с лъжици като хванати от гората. Всичко е на принципа "ти ги лъжеш, че работиш, те те лъжат, че ти плащат"... Единият хотел имаше много луксозна база и добра храна, но хората които работеха в него бяха от класата на онези момчета от филма "Погрешен завой" .....  Не е само до базата искам да кажа... Персоналът е от кол и въже... Много сте прави с впечатленията...В по-евтиния хотел (беше 3 звезди) уж трябва да те хранят 3 пъти на ден, но има вероятност да те уморят от глад. За закуска една намазана филия с мармалад, чаша чай, шамар зад врата и бягай на плажа... Това го казвам в кръга на шегата, но обслужването е пълна катастрофа.

71
Интуицията никога не подвежда...   :)

72
Така е най-правилно... Е, стига да не си бил твърде малък когато си се почувствал готов  ;)

73
По принцип и жените в много общества по света все още ги третират по този начин. В някои арабски страни например на жените е забранено да карат кола без разрешението на мъжа си. Същото се отнася и ако някоя жена има нужда от операция - пак мъжът трябва да даде разрешение, защото жената е негова собственост. Това означава ли, че те имат страхотни арабски ценности и трябва да си ги запазят такива? Това са изостанали общества. За тях е извращение, че жените на запад могат да имат равни права с мъжете и това ги възмущава...Това е горе долу същото ... ;) ;)

74
По принцип има една малка особеност при медитацията. Тя отпуска тялото много силно, а ако човекът страда от паническо разстройство обикновено пристъпите се случват когато е най-отпуснат. Това обаче не прави медитацията вредна, защото в дългосрочен план наистина може човек да се освободи от нервнното напрежение и да настъпи известно подобрение :) ... Тоест това е нещо като мускулната треска след спорт - малко те стягат мускулите, но после стават по-силни и здрави :) ....

Nani и аз изкам да те рейтна много високо, но за сега няма как, така че е само на думи :) :) ...

75
За мен бракът не е свещен, защото аз не съм религиозен. Приемам го по-скоро като документ, който олеснява някакви бюрократични формалности. Аз например обмислям да се оженя не поради друга причина, а защото приятелката ми е от друга страна и това ще ни улесни в редица отношения.

По отношение на възпроизводството какво да кажем за хората, които избират да нямат деца? Това означава ли, че не трябва да се женят и да имат до себе си партньор заради това, че нямат намерение да имат деца. А ако не могат? Тогава губи ли се смисъла от това, че са женени? По тази логика ако един мъж или жена са стерилни означава ли, че бракът е безсмислен?

А що се отнася до децата и как ще им обясним - много е просто. Ако някой ден имам син или дъщеря и той/тя ме попита защо тея лелки/чичковци или каквито са там се целуват, аз ще кажа на детето, че някои хора просто са такива и харесват хора от своя пол. Не виждам каква толкова драма ще изживее това дете да види такова нещо. Детето гледа емоциите и така си създава представа за света.

А оправданието, че сме българи не струва нищо - откровено казано не чувствам някаква национална принадлежност. Хората са хора навсякъде. В края на краищата мисля, че всичко, което ограничава личния избор на хората е неуспешна практика и няма бъдеще.

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11