Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivo

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11
76
Аз започнах да водя редовен полов живот към 17 и ми се струва, че уцелих идеалния момент за себе си. Никога не съм бил от онези комплексари, които се водят по ума на другите и се радвам за това, защото си прецених много добре кога му е времето :)

77
И моя братовчедка също се омъжи за чернокож. Омъжиха се в САЩ още през 90-те. Роднините са ок с това, но от странични хора се чуват много неприятни коментари от време на време...

78
Смятате ли, че има възраст, която да е най-подходяща за започване на сексуален живот и каква е тя? Кога е твърде рано и кога е твърде късно? Вие кога се почувствахте готови и кога го направихте за първи път?

79
Да, аз точно за различна раса имах предвид ... Особено възрастните хора как говорят... майко мила  :o

80
При всички случаи е загубила доста  ;D ;D

81
Любов и секс / Re: Foot fetish
« -: Август 01, 2015, 09:25:26 am »
Аз нещо по-различно си представих  ;D :P
И аз така...и не ми се правете на луди, гледали сте порно :D :D
Абе гледали сме, ама вашите предположения май излизат извън рамките на порното. ;)

И понеже вече обсъдихме предположението за проникване с пръстите на краката (което, честно казано не знам как се случва), следва че има и други сексуални техники, включващи стъпалата. Споделете какво предполагате, за да разберем колко сте извратени. :)

Заформи се интрига :) ...

82
Диагностицирането в България е в ужасяващо лошо състояние....не ме изненадва нищо вече - това сякаш се превърна в ежедневие през последните години. Било то объркана диагноза или погрешно лекуване или въобще липса на такова...

На сестра ми и махнаха сливиците по погрешка ... Няколко месеца след това решиха, че изобщо не е трябвало...
И мен искаха да ми ги махат, но се размина тогава. :)

Изкарал си късмет :) . По-добре не позволявай да ти правят такива неща, винаги има и други алтернативи :) .

83
Моят чичо живее в Чикаго от много години и според него здравеопазването там не е никък зле. Казва, че ако имаш здравна осигуровка или подходящата застраховка изобщо не трябва да се безпокоиш за нищо. Казва, че според него проблемът е там, че много хора не си плащат изобщо осигуровките и нямат здравни застраховки, а ако нещо се случи лечението е много скъпо. Именно за това се опитват да научат хората там да си плащат надлежно осигуровките както трябва, но е трудно да ги приучиш на нещо, на което не са свикнали.

84
Общо взето дали е забранено или не няма кой знае какво значение. Така или иначе когато отида на гости при пушачи те си пушат, така че каква е разликата за мен :)?

85
Добре е да се внимава с тях, особено през зимата, защото тогава стават по-агресивни, а също и през нощта, защото тогава има по-малко хора и кучетата си придават повече важност :)... Иначе през деня просто не им обръщай внимание :)

86
Ооо тесногръдието е сериозен проблем. В наши дни все още има хора, които реагират странно дори когато българи се женят за чужденци. Приемат го като нещо твърде неестествено, все едно да се ожениш за стол.  ???

87
Любов и секс / Re: Foot fetish
« -: Юли 31, 2015, 08:54:22 am »
Аз нещо по-различно си представих  ;D :P

88
Аз преди години направих ужасен бронхоспазъм, вследствие алергична реакция от един гел за уголемяване на бюста. :) Бюстът ми не се уголеми, но за малко щях да ритна камбаната, така че - умната. :)

Лелее... страшна работа... човек трябва да внимава, че виж какви работи стават  :o

Нали? Най-смешното беше, че изпих един куп антибиотици, които не помагаха, понеже дж.пи-то изобщо не допусна, че е алергична реакция. Реши, че е пневмония и почна да ме тъпче и боде с инжекции, докато накрая реши да ме прати на снимка. Сама открих, че е от гела за бюст. :)

Чувала съм за идиоти, които си инжектират парафин в пениса, за да го уголемят, а това води до некроза и... следователно - ампутация. Наистина размера има значение, явно. И то повече за мъжете. :)
[/quote]

Ами това, че размера е по-важен за нас мъжете може и да е вярно, защото има жени със страхотни гърди, които се оплакват, че не са им достатъчно големи. Те самите не осъзнават, че понякога могат да бъдат адски секси дори и с по-малки гърди. Често пъти формата на гърдите играе по-важна роля от големината им. Просто може да са готини и да не можеш да обясниш логически защо :). А това за парафина е много гадно - чакаш да ти стане по-голям, а те те да вземат да го ампутират.  :D  Както каза Ванката - да не нахалстваме :)

89
Жалко, че тук не могат да се дават репуртации - веднага давах за това мнение. По-точно не би могло да се каже. Браво Иво!
[/quote]

Мерси :) ... Ами отворила си сериозна тема и има доста за разсъждаване върху нея :) . Аз като цяло още от малък виждам това около себе си и по някакъв начин съм го приел за съвсем нормално нещо. Първо в класа, в който учих имаше 30 души, от които 1 момче и 2 момичета към пубертета се оказаха с нетрадиционна сексуална ориентация. Освен това в блока, в апартамента до нас живее една учителка по английски и немски, която цял живот си е била с нетрадиционна сексуалност. Същото се отнася и за някои хора от по-близкото ми обкражение (момичето за което споменах по-горе). Единственото странно е, че повечето са жени, може би защото са по-смели в това отношение, докато мъжете изглежда повече се притесняват. Вероятно защото хората реагират по-изострено към тях. Мисълта ми е, че когато виждаш това от по-ранна възраст просто не ти прави никакво впечатление и го приемаш като най-естественото нещо.

90
Любов и секс / Re: Foot fetish
« -: Юли 24, 2015, 07:25:28 am »
На мен друго ми хрумна първо :D :D :D

 ;) :D :D Май на повечето им хрумна друго

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11