Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivo

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
91
Няма шега, ще да е по-голямата част от мозъка най-вероятно :D. Трябва да бъде или преди сън, или ако не, то целият ден отива на вятъра.

92
Има нещо в това. При мен единственото, което е по-добре след секс е съня и апетита.

93
Има известна разлика. Ако се възприемаш като дракон, но знаеш, че си човек, тогава ти си нормален човек и трябва да намериш хора (приятели и гадже), които да споделят твоето възприятие. В това няма нищо лошо. Лошо е ако си мислиш и си уверен, че си дракон, а не човек и никой не мое да те разуеди, че не си, включително и образа в огледалото. Разликата е тънка, но я има и точно тя е разликата между здравия човек и психично болния. Реално, в основата си жената има проблем със себе си, но ако се беше родила в Холандия да речем, този проблем нямаше да съществува. Ако имаш грип, ще се чувстваш зле и в България, и в Италия, и в САЩ. Но ако проблема ти е в стереотипите, той може да се реши по друг начин. В случая жената се е родила такава, но тя е част от стереотипа и не желае да бъде такава.

94
Колкото ми се иска  8) 8) ;D

Както казва Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече :)"

95
Стереотипите се дължат на нежеланието да се поставим на мястото на другия. Мислим си, че щом ние сме така, значи всички са така и имат различни предпочитания от лигавщина или извратеност. Всъщност извратено е да подтискаш истинската си същност и да се самолишаваш от щастие.

В крайна сметка, какво ни влиза в работата кой как и с кого прави секс, за да съдим хората?

Да, реално погледнато точно това е извращение - да се саморепресираш. Повечето психически проблеми и разстройства се коренят в това, че много хора не са склонни да дават воля на собствеите си желания.

96
Мисля че тези помпи за уголемяване на пенис може и да са опасни. Не знам дали е така, ама нещо ми казва, че човек по-добре да се въздържа от подобни експерименти :)

Чувала съм за изкривяване при прекомерно напомпване, въпреки че вече има нови модели, които обещават да не го правят. ;)

Хората винаги ще търсят начин да коригират някой свой дефект и следователно, винаги ще има предлагане на различни възможности за целта. Важното е ако не е ефективно, то поне да е безопасно.

Аз преди години направих ужасен бронхоспазъм, вследствие алергична реакция от един гел за уголемяване на бюста. :) Бюстът ми не се уголеми, но за малко щях да ритна камбаната, така че - умната. :)

Лелее... страшна работа... човек трябва да внимава, че виж какви работи стават  :o

97
Проблемът в стереотипите е, че вредят на всички, понякога дори и на хора, които сами не знаят в какво положение са. Този случай ми е пред очите вече близо 10 години и всеки път когато видя въпросното момиче повдигаме тази тема. Близки сме и тя се отпуска пред мен. Понякога плаче и казва, че не е искала да се роди така. Когато заговорим за мъжа ѝ казва, че го обича, но по друг начин, като приятел. Като чуя това ми става тъжно и за него. Ако аз съм на негово място бих се чувствал много засегнат (ако знам за какво става дума, разбира се). Казвам ѝ, че не бива да и пука кой какво казва и, че трябва да си живее живота както на нея и харесва без да мисли за никой. Тя казва, че не може да причини това на близките си и на себе си и че си е избрала как да бъде. Казва че не иска навсякъде да я приемат като странна и извратена жена. Питам я как възприема себе си, а тя казва, че се чувства мъж от вътре, но когато се изправи пред огледалото вижда жена. Работата е там, че ако тя не го каже, никой не би се замислил, че е такава. Изглжда красива и женствена. Когато познаваш отблизо такъв човек се замисляш за много неща и се питаш не бъркаме ли като общество някъде и къде?

98
Обикновено през ден - два ... Всеки ден започва да омръзва.

99
Да, сухата кожа като цяло е доста по-застрашена от слънцето и ми се струва, че също така по-бързо изгаря.

100
Аз не съм против еднополовите бракове и всъщност дори доста ги подкрепям. Аз лично познавам доста доре едно момиче, което е лесбийка. Тя ужасно се притеснява от този факт, защото смята, че хората биха я отхвърлили заради нейната нестандартна сексуалност. За да не излиза от стереотипа (момичето е доста консервативно) тя е омъжена. Има и деца. Живее като хетеросексуална, но това я измъчва адски много всеки ден. Мъжът и си мисли, че тя го харесва, но момичета каза, че не изпитва никакво привличане към него и винаги се преструва. Около 1 от всеки десет - двайсет мъже и жени има нестандартна сексуална ориентация. Ако не отворим умовете си за тези неща утре или вдруги ден всеки един от нас може да се окаже обвързан с човек, който не ни харесва, а просто ни използва като параван за да скрие нещо, в което няма нищо срамно.

101
Мисля че тези помпи за уголемяване на пенис може и да са опасни. Не знам дали е така, ама нещо ми казва, че човек по-добре да се въздържа от подобни експерименти :)

102
Мисля че и то е по-добро за през нощта. Кожата ще се омазни доста бързо и най-вероятно пак ще блести...


103
Понеже специалността ми в колежа беше икономическа и сме разглеждали някои примери с различни държави и общо взето навсякъде е едно и също - колкото по-голяма е намесата на държавата, толкова по-скапано ства всичко (здравеопазване, образование, промишленост). И обратното - колкото по-малко се меси държавата, толкова повече нещата се саморегулират по естествен ход. Така например, тези профилактични прегледи, на които хората не ходят и не искат да ходят също струват пари.

104
Точно! Здравите ги карат насила, а болните ги връщат. Това е пълен абсурд!  :o

105
Розовата вода помага срещу суха кожа. Напоследък много приятели я използват и всички са доста доволни... Опитайте, ако не помогне , то поне няма да навреди :)

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11