Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - cvetelina

Страници: [1] 2
1
С моя мъж разпределяме всичко по равно, след това се редуваме, за да не скучаем. Скоро си взехме и микробус, който почистваме всяка неделя заедно!

2
Любов и секс / Re: Проблем с ерекцията
« -: Май 01, 2015, 12:04:59 pm »
Да уточним! Еднообразието, умората и стреса са най-големите врагове на "големия ви приятел" момчета :)

3
Хихи, ами на мен ми се събират около 10 пъти, но понякога и повече :)

4
Тази тема е засмукаха като девствен тийнейджър - зърното на приятелката си! (днес съм твърде образна) Нека просто да се обособят специални стаи за кърмене в обществените заведения и точка.

5
Помага за вдъхновението. Аз си пускам любимия албум на Риана. И си представям, че съм на плажа с моя любовник! (така де, мечтая, мъжът ми не знае) :P

6
И аз се мажа с Алергозан. Винаги помага! А комарите и мене обожават, чувала съм разкази от това, че апетита на комара е свързан и с кръвната група до колко  количеството изпит алкохол помагало да не те хапят. Колко са вярни тези неща, не знам 8)

7
Примери за добра здравна култура са кръводаряването и съгласието за даряване на органи. Другото са навици, които се изграждат в семейството.

8
Поклон, Воденчев! Това е една от най-яките теми тук! Отдавна с приятелки коментираме този проблем. Децата, ами децата като пораснат ще гледат с насмешка на това, което сме споделяли за тях, но не това е важното. Важното е, че с няколко клика ще стигнат и до нашите публикации, в които сме се сваляли с бащите им. И тогава ще бъде много смешно и нелепо, но все пак сладко  :-*

9
Потресаващо! Не мога да спя, трудно се събуждам, настроението ми се мени през 20 минути. Направо съм като набита с парцал! :-\

10
Само по медицинско предписание! Иначе не би било добре да се прави от суета. Biko, какво като жената коментирала горе е 110 кила, не е нужно да се подиграваш така. Аз съм 65 кг, но имам приятелки над 100 кг и се чувстват страхотно и винаги се усмихват.

11
Колко да е добър сегашния. Добър му е пиара може би. А да ви питам какво означава най-добър здравен министър? Дела трябват не думи! Знаете кой го е казал :)

12
Мнение от жена. Най-добре е след 35. Леко помъдрели и с осъществена поне една амбиция  :o

13
Аз също се преглеждам всяка година. Дами, ходете на профилактични прегледи, няма друг начин, това е бича на 21 век.

14
И аз не го знаех Значи където е най-готино да се излегнеш през летните дни там е най-опасно. Лично аз никога не съм "лепвала" кърлеж, нито пък съм намирала по тялото на моето дете. и изпадам в ужас само като си помисля за това. ???

15
Сигурна съм в моя мъж, както и в мен самата. Преди правех, но последните 1,2 години, не.

Страници: [1] 2