Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Nani

Страници: [1] 2 3 ... 26
1
Ооо, телците са супер :)... Те са ми любими :)...
И Лили Иванова ли? :)

2
Моята приятелка намира събуването на вратата за много колоритно и разказва на приятелките си :) .
Бреййй, ти па да не ходиш с Парис Хилтън?
Аз и в чужбина съм била на гости и там също обикновените хора си събуват обувките в предверието. Говорим за развити страни, в които няма кал по улиците, даже.

3
Понякога ми се струва, че по-скоро зодиите са доста важни за човека... Бащата на един мой приятел е астролог и ме научи на доста неща. Сега познавам някои хора каква зодия са само като ги видя :)
Кажи нещо за телците, ама да е различно от клишето, че са чревоугодници и сребролюбци?

4
Четах една книга за йога и там казват, че имало живот след смърта на някакво енергийно ниво, но не си спомням много добре за какво ставаше дума, защото беше доста отдавна...
Ми разбира се, че е така. :)
А знаете ли какво е търсил Буда, когато неволно е създал цяла религия??

5
Чехлите и джапанките са благодат. Без да имам проблем с краката ми е много по-хубаво да си шляпам боса. Плаче ми се, като се сетя, че трябва да изваждам обувки, ботуши... мъка!

6
Според и диагностичните методи много напреднаха през последните години, достъпът до медицински услуги се подобри и това е причината да се отчита "повишаване" на заболелите от рак. Защото преди хората просто са си гаснели, без да бъде открито заболяване и да бъдат лекувани. Това е и причината да се говори, че с напредването на медицината болните ставали все повече. Просто критериите за здрав човек са много по-високи, отколкото преди години.

Глупост върховна, да ме прощаваш. Ракът е епидемия и почти в 80% се открива в много напреднал стадий. Сега имаме много по-малко достъп до медицински услуги и компетентни лекари, а лечението при ясна диагноза, няма да го коментирам изобщо.

7
А какво да кажем за това, че основната причина за смъртност са сърдечните заболявания? Трябва ли човек да си смени сърцето с изкуствено ей така профилактично?

Не съм много сигурна в истинността на тая статисктика. Според мен, най-често в последните 10 години хората умират от рак. Сърдечните заболявания са доста овладяни и вече дори в екстремна ситуация може да се действа и да се спаси болният. Трансплантации, байпаси, ангиографии...  кардиологията напредна доста, за сметка на онкологията, която сякаш дърпа назад. Иначе въпросът ти е много уместен.
Братовчедите ми изгубиха и двамата си родители от тая гадна, мръсна болест - единият с мозъчен тумор, другият с рак на белите дробове. Пита се в задачката на лудото Анджи: Кое да си махнат профилактично моитебратовчеди - мозъците или белите дробове или и двете?

8
За мен всичко над 23 градуса е лято :)
Ха, за мен пък всичко под 30градуса е арктически студ. :)

9
Аз винаги съм имала проблем със запаметяването на цифри, дори двуцифрено число не мога да запомня. Текстове помня, но не и числа. Не го приемем за голяма драма - записвам си.

10
Жената иска да е сигурна, че ще изживее старините си и ще си изхарчи всичките пари които има и за това я подкрепям
Това пък доказва за пореден път, че Анджи е зверски проста женица!
Всички искаме да сме сигурни, че ще доживеем до дълбоки старини и ще умрем кротко в съня си. Хората с поне една мозъчна гънка, обаче знаят, че такава гаранция никой не може да им даде.

Да се кълцаш и режеш от суета е едно, но да лъжеш хората, че така ще си гарантират, че ще избегнат рак е подло, неетично и престъпно.

11
Хората често разхищават способностите на мозъка си. Няма как мозъкът да работи на същите обороти, след като го обременяваш постоянно с нова информация. Това е все едно да товариш непрекъснато една кола и да искаш да изкачва баира със същата скорост, като преди.

12
Мъжете са завоеватели по природа. Това е единствената причина да кръшкат. Това, че са подчинили една жена не им е достатъчно - те искат да доказват способностите си непрекъснато.

13
А за това, че сме различни от родителите си е факт. Все пак носим гени на много хора и не знаеш коя черта може да се прояви в теб. Родителите са просто последното звено във веригата...
Обясняваш си разликите в характерите с генетичния код??? Сириъсли??? :)
Това даже учените не го правят - те отдават всичко на възпитанието и средата, което е още по-погрешно, според мен.
Въртим, сучим и се опитваме да отречем душата и нейните многобройни животи което е най-погрешното схващане, но... кой както реши, все пак. :)

14
Бих се подложила на такава процедура ,  понеже ще ми интересно какво сам била в предишния си живот . Някоя крава сигурно според мъжът ми .

Опасявам се, че мъжът ти е прав. :)

Регресията не е детска игра, в която ей така, от любопитство си спомняш минали животи, за да видиш какво си бил. Това е нещо много сериозно и ако някой, някога си направи труда да изгледа клипа, към който дадох линк, ще види как Оксана казва същото - трябва да има сериозна причина, а не да се прави от любопитство!

Принципно, всеки човек има причина да се подложи, защото миналото има огромно отношение към настоящето, но не всеки е узрял за идеята и е разбрал, че са му нужни отговори.
Оказа се, че у нас има психолози, които практикуват регресия. Аз твърдо заявявам, че ще потърся и ще се подложа. После ще ви разкажа какво е изживяването и дали ми е помогнало. :)

15
Добре, аз искам да разбера повече!
Вземи ме просветли, моля ТА!

Ми дала съм линк към материал, в който психолог, подлагал се на регресия обяснява много изчерпателно всичко. Виж го, информирай се.
Това за начало, иначе аз нямам личен опит в регресията (все още).

Страници: [1] 2 3 ... 26