Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivan_ivanov

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 28
76
Да, мисленето не е много полезно и особено в негативните му оттенъци. Разбира се, това не се отнася за решаването на някоя задача, тогава се развива интелекта.

77
Не е проблем, поне за моята приятелка. :)

78
Много е стресът в живота на съвременната жена, преди като завършат училище почти веднага се женеха, а сега трябва да се трудят да изкарват прехраната си. Още поне 5 години и може би това е причината. И после като забременеят спират и докато децата са малки също не пият, но като навлязат в тийнейджърска възраст заедно с тях почват да ходят по дискотеки и кръчми.

79
Яж бадеми и ще помниш повече. :)

80
Да бе сигурно, супер много запарват тестисите и това се превръща в проблем.

81
И аз съм мързелив по природа, те добре казват, че характерът още в утробата си се формирал, еми аз съм си флегматичен, по време на бременността почти не съм ритал, дори са мислели, че ще се родя без глава, заради това. И затова спортувам, но ми е трудно и мъчително.

82
А ако добавим и градската шумотевица, сигурно ще оглушеем всички още на млади години.

83
https://www.youtube.com/watch?v=LwkJuctdhqI - аз избухвам на новата песен на Татяна - До три. Страхотна певица на 37 години е и има уникално тяло, а освен това има 16-годишен син, макар че е певица, е родила още на 21 години. Евала на такива жени - с успешна кариера и все пак са изпълнили биологичната си функция, която е изключително високо ценена при всеки един биологичен вид! 

84
Снахата от индийския сериал Светлината на моя живот е страшно хитра, защото всеки ден яде бадеми, затова и аз почнах да ям.

85
Краката ми страшно бързо се вмирисват - мия ги сутрин и вечер, сменям си чорапите, пера ги на 60 градуса, но е страшна миризма, ако някой на работата се наведе до мен и усеща миризмата.

86
Нали знаеш добре е да си живее на момента, защото от много мислене и една патка от мислене умряла.

87
При мен е обратното, като ми е жега ми се прави най-много секс и на студено пак де, но на жегата е някакъв рекорд.

88
Почиствате малко кухнята и ги оставяте мравките на мира и те имат право на живот, освен това не вредят, дори вчера четох, че могат да ги използват за место пестициди, така че са много полезни насекоми. :)

89
Отпадните води, които се изливат в морето са богати на хранителни вещества, защото винаги, където има заустване е пълно с риба, затова можем да се възползваме, за да се наситим с полезни вещества. :)

90
Аз пък съм забелязал, че като ям орехи сутрешната ми ерекция е много по-продължителна в сравнение с останалото време. :)

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 28