Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivan_ivanov

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 28
46
Не съм ползвал досега услугите на компании за бързи кредити, но пък знае ли се, всичко се случва, ако родител или роднина има нужда от спешно лечение, тогава човек се вижда принуден да прибегне и до такива инструменти за финансиране, въпреки че им се носи лоша слава. Преди 3 години бях изпаднал в ситуация, при която приятел ме беше подвел с пари, и се получи така, че останах изобщо без никакви средства, дори нямаше как да си покрия храната за месеца, и тогава направих опит да кандидатствам, но тъй като бях и без работа, безработен студент, а задължително изискване беше наличие на трудов договор, и така и не ми отпуснаха. Иначе и тогава имаше такава опция да се вземе малка сума - 300-400 лева, трябваха ми колкото да си покрия храната и сметките, за 15-дневен период, без да се дължи никаква лихва, ако стойността на кредита се върне в рамките на този срок, което ме устройваше, тъй като очаквах от другаде плащане. Но сега виждам, че Вивус предлага 2 пъти по-голям гратисен период, при който не се дължат никакви лихви, тоест техните условия изглежда са доста по-добри от на Кредисимо, пред които аз кандидатстват, за 1 месец човек съвсем спокойно може да си изчака получаването на заплатата.

47
След разкритията за огромни кражби, надценени обществени поръчки и оставка на цялото ръководство на Центъра за градска мобилност, си нямам представа как общинските съветници имаха очи изобщо да гласуват вдигане на цената на билетчето, и то без никаква реална финансова и икономическа обосновка. Докладът, представен на сесията на СОС, с който се предлагаше увеличаване на цената е направо смехотворен, и може да бъде написан от всеки един от нас, а тези хора от Транспортната комисия към СОС взимат хиляди левове заплати всеки месец за това. И за какво вдигат билетчето, за да плащаме кражбите на директорите на ЦГМ, за да могат те да си купуват скъпи имоти и коли, както стана ясно от разкритията.

48
Наскоро американски учени препоръчаха да се къпем, когато се налага, а не всеки ден, тъй като така вредим на кожата си, тъй като в резултат на миещите вещества в сапуните и душ геловете защитният кожен слой изтънява и това създава проблеми.

49
Аз излизам на терасата малко, да подишам чист въздух.

50
Аз не се напъвам толкова много, щото казват, че много хубаво, не е на хубаво... :D

51
Вярна ще излезе поговорката, че прекаленият светец и Богу не е драг, та в този смисъл не се насилвам с чистенето, веднъж седмично е достатъчно.

52
Какви са тези тиради - тук в тази тема.  :D

53
На мен почти насила ме заведоха  :D в една от тези стаи със загадки миналата седмица и останах доста очарован често казано, макар и да не си падам по подобни "фантатистични" преживявания, но успях да си размърдах мозъка в почивния ден и се чувстват след това някак удовлетворен, все едно съм свършил нещо полезно, а не съм си пропилял напразно деня. Смятам да повторя, дори след празниците, защото сега предполагам ще е някаква лудница.

54
Като чета тук колко много препарати използвате за чистене, аз направо се хрванах за главата. Моето почистване е само с мокър парцал :). Започвам да се съмнявам в собствената си хигиена  ;D
Недей, мръсотията е по-полезна за здравето от чистотата. Неслучайно децата, които израстват на село сред калта са по-здрави от тези в градовете. :)

55
Аз опитах веднъж овесени ядки, но нещо не ми допаднаха, слагах и сирене и пак не можаха да ми допаднат на вкус. Евгени Минчев каза, че това било храна за папагали. :D И аз съм съгласен с паркетния лъв - ако имах човка, за кълване щяха да стават, но не и за хора. :D

56
Да, насекомите се смята, че могат да решат проблема с изхранването на населението, защото са богати на белтъчини и други полезни вещества и са най-многобройни.

57
Не така, защото ако си виждал някъде веган, той 100 пъти със сигурност ще ти повтори, че е такъв.

58
Напоследък забелязвам около мен, че много млади жени на около 25 години раждат деца и малко след раждането или преди това, се разделят с партньорите си и сами си гледат децата, като успяват и да съвместяват кариерата с отглеждането на децата. Според мен ако така продължава еволюцията ще прецени, че няма нужда от мъже, защото жените могат да се справят с всичко и де факто в момента мъжете са нужни само за едно оплождане и жените оттам нататък сами се оправят с отглеждане на децата, възпитание.

59
Въвеждането на данъка вече почти е факт, само че от Министерството на земеделието и храните са против, защото не е имал ефект, като е бил въведен в други европейски държави.

60
Любов и секс / Re: Секс на плажа - правили ли сте?
« -: Октомври 30, 2015, 02:47:03 am »
В настоящия есенно-зимен период интимните удоволствия най-добре да бъдат вкъщи - до камината или до радиатора.

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 28