Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivan_ivanov

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 28
61
Аз съм привърженик на естествената красота и всяко такова тунинговане не ми харесва, според мен трябва да се научим да харесваме тялото си, защото това неприемане може да доведе до сериозни проблеми със здравето.

62
Любов и секс / Re: Секс на плажа - правили ли сте?
« -: Октомври 15, 2015, 05:45:53 pm »
Не се знае :) ... Може точно прес тази минута някой да поседне върху фаса :)

Според мен, по-гадно е да се натъкнеш на костилка от праскова. Няма случай да не настъпя поне една, стъпвайки боса на плажа - много е неприятно и болезнено. :)
Сексът на плажа е най-добре да бъде на шезлонг, макар че са страшно скъпи. :)

63
Но това означава, че не трябва да ми е твърд по време на акта, което е абсурдно и намалява удоволствието на жената.

64
Аз не съм от този тип - нямам време да си свърша работата, пък камо ли и с любовница да се занимавам.

65
За мен 2 минути е идеалното време. :D

66
Засякъл съм, че от началото на фрикциите до оргазмът минават средно 10-13 минути, без разбира се да го мисля по време на секса това. Но приятели ми се хвалят, че свършват след 2 часа и ми се подиграват, като им кажа, че свършвам за 10-тина минути. Според вас имам ли някакъв проблем или приятелите лъжат и си измислят, че свършват след 2 часа?

67
Предполагам, че не се натоварваш физически достатъчно през деня, затова не можеш да спиш нормално. Трябва да се поозориш малко, измий някоя чиния почисти къщата, излез на дълга разходка - поне 1 час и половина и ще спиш като къпана. Другият вариант е да правиш секс преди сън, но това само при мъжете май действа.

68
 Качих 2-3 килограма през лятото и искам да вляза във форма за най-активния сезон от годината, смятате ли, че 90 дневната диета е наистина ефективна? И не е ли много трудна за спазване?

69
Обичам много плодове и доста често ми се случва да прекалявам с тях - стигал съм 1 кг банани, 1 кг грозде и  и в резултат започвам да отделям много силни чревни газове и то постоянно, смятате ли, че това показва някакъв проблем?

70
Не е вярно, имаше изследване на учени от Варненския медицински университет от 2009-та година, резултатите от които бяха публикувани и се оказа, че цацата е една от най-чистите риби, няма никакви замърсявания. ;)

71
Да, все пак фекалните бактерии принципно загиват, когато извън топлата и хранителна среда на червата, затова мисля, че не са проблем.

72
Да, много е полезна! С всичкото брашно и олио, което е попила е адски полезна, ша знайш. Точно, колкото мекиците. :)
Ако искаш омега 3 и 6 взимай ленено семе - не се залъгвай, че ядеш полезна храна с цацата.
Да, но цацата има омега-3, които са в чист вид, за разлика от лененото семе, които са прекурсори. Другият вариант е да се яде маринована или пък сардина.

73
Понеже ям малко риба, не защото не харесвам риба, а защото не ми се занимава да я приготвям, да я пека, да мия чинии след това. Та затова лесна алтернатива ми се струва пържената цаца, но мислите ли, че не е вредна. :)

74
Без мазна храна не мога, други неща не ги употребявам, само коняк за дезинфекция и то малко 20-30 грама зимно време. Но то ако щеш и препаратите в домакинството се отразяват неблагоприятно на черния дроб. ;)

75
Вчера четох, че боите за коса увреждали черният дроб, затова по-добре да не се боядисват.

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 28